A szomszéd kutya megugat az ablakból mikor a saját kertemben megyek. Mit tegyek ellene? Ne verje fel már a csendet!
Sziasztok! A szomszédban van egy westie kutya. És feltud mászni az ablakba, mert ott a lépcső. Vagyis a lépcsőnél van egy ablak...
Sokszor éjjel jövök haza, 10-11 után. És elkezdett engem ugatni az ablakból!
És nem akarom, hogy most felkeltsen mindenkit a családból! Sokszor percekig kint vagyok, mert bezárom a kaput, meg kinyitom az ajtót, keresem a kulcsot...
Normális, hogy az ablakból megugat? Nem a kertjükben vagyok!
Mit tudok tenni, hogy ne ugasson meg? Gondoltam, hogy egy reflektort oda irányítok az ablakba, akkor nem fog látni megugatni!
Milyen ötlet lenne?
Tök jó,hogy az a legfontosabb problémád,hogy a kutya percekig ugat.Nagyon éber alvó lehet a családod,ha ennyitől felébrednek.
Esetleg arra gondoltál már,hogy valamilyen jutifalit dobsz neki?Amíg azzal van elfoglalva,nem ugat.
Hát ha minden kutyatartó ilyen normális lenne mint Te, akkor nem lenne probléma. De legtöbbjüknek hiába szólsz, le sem tojnak a kutya meg ugat tovább.
Anyósomék szomszédságában van egy ilyen iszonyúan ugatós kutya. Mikor nyaranta elmegyünk hozzájuk és összegyűlik a család náluk, akkor szeretünk grillezni a kertben. Az épített grill közel van a szomszéd kertjéhez és a szomszéd kutya amíg kint vagyunk a kertben őrjöngve ugat úgy, hogy egymás beszédét sem halljuk. Szóltunk már többször, de semmit nem csináltak csak megsértődtek.
Tök kellemetlen helyzet, mert így nem csak hogy a probléma nem lett megoldva, de még lett egy felesleges feszkó a szomszéddal :///
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!