Miért hány a kiskutyám?
Lehet, hogy füvet evett. Szoktak, hogy kihányják a lenyelt szőrt, amit magukról lenyalogatnak.
Ha jó kedvü, akkor semmi baja.
és most adatm neki algoflexet felet,és egy normaflórt.
szerintetek?
Nem írtad, hogy hány napja hány. És azt sem mondtad, hogy azalatt az X nap alatt pontosan hányszor hányt. Evidens volt, hogy csak egyszeri hányásról van szó. Legközelebb írd le részletesen, különben nehéz lesz válaszolni.
Mielőtt bármit beadsz egy kutyának, orvost föl kell hívni és meg kell kérdezni, hogy mit adj be neki, mert ha rosszabbra fordul az állapota és ne adj Isten klinikára kell vinni, akkor jobb ha előre tudja az orvos, hogy milyen gyógyszert kapott a kutya és annak a hatóanyagai mennyi idő alatt ürülnek ki a kutya szervezetéből. Nem szabad csak úgy mindenféle gyógyszert beadni a kutyának. Mi van, ha az életmentő injekciót vagy gyógyszert azért nem tudja majd beadni az orvos, mert te már beadtál valami olyan gyógyszert, ami külcsönhatásba léphet az orvos által beadott gyógyszerrel. Gondolkodni kellene előbb, mielőtt minden sza*rt beadsz annak a szerencsétlen állatnak. Akkor hamár két napja hány a kutya és már kétféle gyógyszert is beadtál neki, ideje lenne legalább felhívni az állatorvost, ha nem vagy képes elvinni szegényt. Különben nem ismerem a kutyád kórtörténetét, nem tudom érzékeny e valamilyen ételre és ugyan elég jártas vagyok a témában, fogalmam sincs mi baja lehet. Mondjuk egy diplomás állatorvos meg tudná mondani...
De írtam,hogy mióta hányik a kutya! éS HA NEM VAGY HOZZÁÉRŐ-SZAKÉRTŐ ,MIÉRT ÍRSZ ILYEN SÉRTŐT ÚGY,HOGY TE IS TUDATLAN VAGY! Én legalább próbálok segíteni rajta! És tudom,hogy az algoflex és a normaflór nem fog ártani neki!
Szóval,kérek mindenkit,hogy a sértő válaszoktól kíméljenek!
Főleg azok ,akik ennyire nem értenek hozzá,vagy nincs tapasztalatuk!
Nem írtam, hogy tudatlan vagy. Nem is akartalak megsérteni. De akkor sem szabad beadni gyógyszert, ha tetszik, ha nem. Különben lázcsillapítót, akkor adunk be, ha lázas, nem akkor, ha LEHET, hogy "lázas"...
Amúgy jobban konyítok hozzá, mint itt a válaszolók 90 %-a (már ha tudod, mi az a százalék...) ugyanis állatorvosi asszisztensnek készülök... Engedelmeddel. De adj be neki azt, amit akarsz és még véletlenül se konzultálj egy orvossal... én nem segítek többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!