A BARF étrendben hol a szénhidrát? Ti nem adtok a kutyátoknak?
Már sok helyen utánaolvasgattam a nyersezésnek, de én nem látok benne szénhidrátot sehol. Pedig arra is szüksége van a kutyáknak.
Én ha barfoznék, tuti hogy rizst vagy zabpelyhet is adnék a kutyának mellé.
nyers azért nyers mert nincs főzve mérned kell az arányokat.
A kutya és az ember táplálkozási szokása nem ugyanaz.
A barf szerint a kutyának sok nyers húsra, esetleg fürj tojásra, zöltségekre pl piminimális tök az tele van pl ch-val
ezen felül nem kell neki adni
A barf nagyon nagy odafihyelést igényel inkább érdemes minőségi tápot adni neki
minimális tök vagy zöltség.
A zöltség a része nem kiemelten a tök :D
félreérthetően írtam
Kiflire, kenyérre, meg ezekhez hasoló finomított ch-ra semmi szüksége a kutyának. Mellesleg neked sem.
Az én kutyáim nem nyerset esznek ugyan, mert utazásnál kicsit macerás volna megoldani, de kapnak nasinak almát, répát, tököt, maguktól esznek a kertben lehullott szilvát, diót stb. Ez bőven több, mint elegendő szénhidrát.
Köszi!
Azt tudom, hogy azokra nincs szükségük.
De pl. Rizs vagy burgonya megfelelő lehet, nem? Az még belefér?
a kutya alapjában húsevő állat.
A gabonát kifejezetten meg sem tudja rendessen emészteni, a kutya tápláléka a hús.
ott keveredsz össze h összekevered azt h az ember táplálkozása nem ugyanaz mint egy kutyának, másra van szüksége.
Eergiát a kutya tökéletesen nyer a husból.
Eleinte lehet nyuszi hust adni majd menni.
A csirkére szoktak legtöbben allergiások lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!