Yorkie és a B. A. R. F?
Én eleve nem értem a kérdést:D
Miért lenne felesleges? :D
Barátnők a csivaváját BARF szerint eteti.
A kutya az alapvetően kutya, bármilyen fajta, és úgy is kell bánni vele, szóval ha szimpatikus, és tudod csinálni, csak nyugodtan.
A BARF egy vallás, amit kutyásoknak alapítottak. Ha így eteted a kutyád, akkor örökéletű lesz. Ha esetleg mégsem, akkor viszont halála után a kutyamennyországba jut!
Igaz nem olcsó, de az üdvözülés minden pénzt megér neked!
Érdemes kis testű kutyával is belevágni. Én a barfshop fórumát ajánlom én is ott készültem fel a váltásra.
Ilyen pici kutyáknál a csontos húsokra kell nagyon odafigyelni, hogy biztosan meg tudja emészteni.( Kicsi fogaival nem biztos ,hogy magától a megfelelő méretűre tudja rágni)Azt szokták csinálni, hogy szanaszét klopfolják a csontos húst, vagy ledaráltatják a húst a csonttal együtt.
Tessék, itt van pár kép BARF-os kis testű kutyákról. Mindenképpen érdemes belevágni, és nyugodtan lépj be a BARFSHOP csoportjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!