Yorkie vagy csivava?
Naponta háromszor vinnénk le. Reggel anya fogja, mert ő 4-kor kel. Én suli után fogom levinni, 14-15óra fele. Este apa fogja, olyan fél 8 fele.
Persze amíg nem szobatiszta többször levisszük majd, most nyáron, amíg itthon vagyok.
Első kutyus lesz. Család kedvence lenne.
Köszi. Akkor yorkie lesz:)
Akiknek van yorkie kiskutyájuk, azok honnan vették?
nekem csivaváim vannak és semmi bajuk.nem remegnek sőt komoly házörzők.ismerősömnek is van és az a baja hogy az extraminit vette.nah azzal vannak bajok de abba yorki is beteges.
én sose vennék yorkit mert iszonyatosan tud hullani a szőre és folyton ápolgatni kell meg kozmetikáztatni.különben ronda lesz.ha van pénzed ezekre folyamatosan,akkor bevállalhatod a yorkit is.
amúgy mindkettő keveset eszik, a többi meg nevelés kérdése.ha hülyére morgósra nyámnyilára neveled a yorkit akkor az is az lesz.
az a baj hogy a legtöbben azért vettek csivavát mert azt hitték nem kell nevelni mert olyan kicsi és azt hiszik kezelhető ha nem értenek az állatokhoz és ezért hülye a csivavájuk.
a fent szóló yorkisok meg nem tudom miért mondanak ilyet csivavákrol mikor nekik soha nem volt
enyémek hozzámbujnak puszit adnak szeretgetnek.és bemásznak a takaró alá is ha fáznak éjjel.minden kutya normális csak a gazdája nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!