Mit jelent az, hogy hatósági állatorvos? Hívhatom őt?
Figyelt kérdés
Hamarosan lesz egy kiskutyám. Állatorvost keresek neki, aki oltja majd stb. Rákerestem az interneten, hogy állatorvos xy településen - ahol mi élünk. Nem találtam senkit csak egy bizonyos "hatósági állatorvost" a település honlapján. Őt felhívhatom, hogy jöjjön ki oltani meg stb? Vagy neki ez nem tartozik a hatásköréhez? Vagy hogy működik ez?2017. jún. 28. 22:05
1/6 anonim válasza:
Nem, ő hivatalnok, ellenőrző szerv. Ellenőrzi az állatorvosokat, állattartóknál az állatjóléti szabályok betartását és az élelmiszer-biztonságot.
2/6 anonim válasza:
Ha olyan helyen élsz, ahol nincs állatorvos, keresni kell a környéken.
3/6 anonim válasza:
Tartózhat a hatáskörébe. Nálunk rendel, olt állatokat a hatósági állatorvos. Egy telefont megér, nyugodtan hívd fel!
4/6 anonim válasza:
Az oltásokat általában beadja, de akkor is kell keresni a környéken egy felszerelt állatorvosi rendelőt, ahova baj esetén tudod vinni a kutyádat. Merre laksz?
5/6 anonim válasza:
Most nem tudom, hogy van, de 40 évvel ezelőtt, amikor az első kutyámat kaptam, még csak hatósági állatorvos volt, na meg a két állatkórház (Pesten). A hatósági állatorvos feladata volt, hogy az éves kötelező oltásokat beadja, de mivel nem volt hatalmas a fizetése, ezért délutánonként rendelt otthon, illetve kiment házhoz, ha hívták.
Lehet, hogy xy településen ez ma sincs másként. Hívd fel bátran a hatósági állatorvost, és kérdezd meg tőle, hogy mik a lehetőségeid, ő mit vállal. Ha nem vállalja, akkor talán tud ajánlani a közelben egy állatorvost, aki kijár.
6/6 anonim válasza:
Amelyik állatorvos nem jó a szakmájába az lesz hatósági!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!