Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Volt már olyan, hogy csalódtál...

Volt már olyan, hogy csalódtál egy adott kutyafajtában?

Figyelt kérdés

Azt szoktam olvasni, hogy mindenki elfogult a kutyájával, és , hogy mindig is azt a fajtát fogja választani. De volt már veletek olyan, hogy például álmaitok fajtáját megvettétek, és mondjuk teljesen más volt és egy teljesen más fajtába szerettél bele?

(Evidens, h ez nem a kutya hibája, hanem a te elvárasaid nem találkoztak az adott fajtájéval (vagy esetleg rossz vérvonal) , csak kíváncsi vagyok)

2017. dec. 25. 22:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit érzékenyen érint ez a mudi téma. Annyira haragszom azokra az akármilyen koszorús tenyésztőkre, vagy szaporítókra, akik tönkrteszik egy fajta jóhírét.

Két mudim van. Soha nem lesz másfajta kutyám. A tenyésztőnek, akitől vannak szerintem semmilyen koszorúja nincs, de szereti a kutyáját és nem a haszonért tenyészt. A kutyáim egészségesek és amennyire tudom a testvéreik is azok.

Nagyon sajnálom, hogy több előző hozzászólónak is vannak rossz tapasztalatai a fajtával kapcsolatban.

2017. dec. 27. 16:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért a rossz tapasztalathoz hozzáteszem, hogy közben imádom a fajtát és biztosan lesz még mudim, mert szerintem nagyon jó kutyák, csak nem egyszerűek.
2017. dec. 27. 16:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem mondanám csalódottnak magam! Nekem jack russelem volt. Az én hibám volt, jobban utánam kellett volna néznem a dolgoknak, nem az ő hibája hogy ilyen kutya és hogy ilyen a vérvonala. Beismerem hogy én voltam a hibás amiért nem néztem utána mivel is jár ez a fajta. De csalódottnak nem mondanám magam. Ő egy nem könnyű esetű kutya volt én pedig figyelmetlen. De cseppet sem vagyok csalódott mert ez a kutya felnyitotta a szemem :) és ha még rosszcsont is akkor is imádom..kár hogy már nem lehet velem
2018. jan. 5. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!