Volt már olyan, hogy csalódtál egy adott kutyafajtában?
Azt szoktam olvasni, hogy mindenki elfogult a kutyájával, és , hogy mindig is azt a fajtát fogja választani. De volt már veletek olyan, hogy például álmaitok fajtáját megvettétek, és mondjuk teljesen más volt és egy teljesen más fajtába szerettél bele?
(Evidens, h ez nem a kutya hibája, hanem a te elvárasaid nem találkoztak az adott fajtájéval (vagy esetleg rossz vérvonal) , csak kíváncsi vagyok)
Kicsit érzékenyen érint ez a mudi téma. Annyira haragszom azokra az akármilyen koszorús tenyésztőkre, vagy szaporítókra, akik tönkrteszik egy fajta jóhírét.
Két mudim van. Soha nem lesz másfajta kutyám. A tenyésztőnek, akitől vannak szerintem semmilyen koszorúja nincs, de szereti a kutyáját és nem a haszonért tenyészt. A kutyáim egészségesek és amennyire tudom a testvéreik is azok.
Nagyon sajnálom, hogy több előző hozzászólónak is vannak rossz tapasztalatai a fajtával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!