Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csalódtál már valakiben az...

Csalódtál már valakiben az életed során? És ha igen, hogyan és miként?

Figyelt kérdés
2017. márc. 8. 16:42
 1/5 anonim válasza:
Igen.Szerintem minden ember ember csalódik az életében egy másik emberben.Én egy számomra nagyon fontos emberben csalódtam(fiú).Körülbelül egy hónapja. Vakon megbíztam benne és elárult,viccet csinált belőlem.Csalódtam mert nem gondoltam volna hogy ilyenre képes velem szemben.Pedig állítólag fontos voltam neki. De ez van nem éri meg hogy foglalkozzam egy ilyen emberrel.
2017. márc. 8. 17:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Én magamban csalódtam eddig a legnagyobbat, mert lett volna esélyem egy lánynál korábban de nem volt bátorságom. Így egy életen át bánhatom az elmulasztott alkalmat.
2017. márc. 8. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Én még senkiben nem csalódtam. Nekem ez nem is nagyon merül fel, mert eleve nincsenek nagyon elvárásaim az emberek felé. Veszekedéseim voltak persze, de semmi nem jut eszembe erről, hogy csalódtam e valakibe.
2017. márc. 8. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:
A 2 éves barátságomban. Elárult... Azóta nem barátkozok senkivel.
2017. márc. 8. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Csalódtam családtagokban és magamban is.hát nem kellemes...azt inkább nem részletezném,hogy miért.nem gondoltam volna évekkel ezelőtt,hogy ilyen más lesz minden néhány hülyeség miatt
2017. márc. 8. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!