Vigyem le fél 9 körül hosszabb sétára, vagy 10-kor rövidebbre?
A kutyàmat eddig mindig este 10 körül vittem le sétálni. De nem tudom mi van velem, az utóbbi két hétben nagy álomkórság jött rám, rendszerint 8-fél 9 körül bealszok. (Most csak azért nem, mert takarítottam, de most hogy leültem, már érzem hogy kezd leesni a fejem.) Nagyon furcsa, sosem voltam ilyen, mindig éjjeli bagoly voltam. És most ez miatt 10-re állítottam be ébresztőt, mert szegény kutyàt le kell vinni mèg sétàlni. Viszont nagyon rossz màsfél órányi alvásból felébredni, felöltözni és lemenni a kutyàval, így sajnos nem megyek vele sokat,csak egy 10 percet. Azt is félig aludva.
Szerintetek jó ez így? Vagy inkàbb vigyel le bealvás előtt kb fél 9-kor, mert akkor többet tudnék vele menni?
Reggel 7-kor viszem le (7-7:45 között), utàna du. munka utàn fél 5-fél 6 között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!