Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikor etessem? Van egy...

Mikor etessem? Van egy francia bulldogom, én 13:30- 01:00 nem vagyok otthon dolgozom, munka előtt és után viszem sétálni, munka előtt hosszabb, utánna rövidebbre.

Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha egyszer kap egy nap, akkor a délelőtti séta után.
2016. dec. 11. 22:20
 2/4 A kérdező kommentje:
1x kap kaját,de nem lesz sok neki a várakozás hogy kaja után csak 11-12 óra múlva megy ki újra? Ha éjjel adnám neki akkor csak 8 órát kellene neki várni a kimenetelig, azt meg amúgy is végig alussza.
2016. dec. 12. 01:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Etetheted akár éjjel is, ahogy nektek jó.
2016. dec. 12. 07:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Adhatod éjjel is, néha nekem is úgy sikerül. De neked kell kitapasztalnod, hogy a te kutyádnak hogy jobb. Próbáld ki ezt is, azt is, mondjuk egy-egy hétig, aztán látni fogod a kutyán, hogy melyik kényelmesebb neki, hogy jön ki jobban az ürítés, pisilés ritmusa.
2016. dec. 12. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!