Miután hazahoztam a kutyust 1-2 héttel később elvihettem máshova hosszabb ideig?
Mivel kölyök,valószínűleg hamar megszokná az új helyet,és sokkal rosszabbul esne neki,ha egy hétig eltűnnétek,szóval mindenképp vigyétek magatokkal..Nem tudom,hogy mennyit fogott fel a menhelyi létből,nekem csak egy nagyobb kutyusom volt onnan,ő viszont stresszelt,ha egyedül hagytuk. (Azt hitte le lesz passzolva megint:( előttünk hárman vitték vissza)
Attól is függ mondjuk,hogy merre mentek. De azt előtte jó lenne megtudni,hogy mennyire bírja az utazást.
Előző vagyok. Párom unokabáttyának palotapincsije van,nekünk szintén. Az övét be kell utazás előtt nyugtatózni,mert rosszul bírja,nem is nagyon viszik sehova kocsival/busszal stb. csak orvoshoz.
A mi drágánk még kölyök,hetente vonatozunk (10 - 10 percet) illetve ha apósomhoz megyünk,visszük őt is (130 km vonattal) imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!