Ha Németországban máshova van bejelentve a kutya mint ahol lakik, azt nagyon büntetik?
Figyelt kérdés
Már három éve itt lakom, úgy gondoltam hogy a bátyám bejelenthetné magához (egy várossal odébb lakik) viszont a kutya maradna itt. Az ő városában sokkal olcsóbb az adó így 2 kutyára fizetne ott annyit mint amennyit én itt egyre. Eddig még soha nem volt semmi ellenőrzés, senki nem kérdezte hova van bejelentve meg hova nincs. Biléta a nyakában és kész. Ha a bátyámhoz jelentenénk be hogyan jöhetnének rá hogy nem ott lakik?2017. márc. 28. 18:30
1/6 anonim válasza:
Miért te nem vigyázhatsz más kutyájára aki nem abban a városban lakik?
Ennyi...
2/6 anonim válasza:
Most erre mit lehet mondani? Kb olyan, mint magyar rendszammmal jarni. elméletben nem szabad, gyakorlatilag meg miért ne. mindekettonel hivatalosan adot csalsz, gyakorlatilag alig foglalkozik vele barki is. Kb ennyi.
3/6 anonim válasza:
Ugyanaz lesz mint a különböző segélyekkel. A németnek eszébe nem jutna csalni (vagy ha némelyiknek esetleg mégis, messze nem olyan tételben, hog y foglalkozzon vele valamelyik hatóság). Aztán jött a sok keleteurópai gerinctelen ingyenélő, azóta folyamatosan vonják meg a segélyseket, és módosítgatjéák a törvényeket, hogy bezárjk a kiskapukat.
Ez lesz a kutyáddal is. Előbb-utóbb valahol valaki megelégeli a sok csalót és komolyabban fogják venni.
Egyébként elég, ha egy szomszéd bejelenti hogy sokat ugat a kutyád, és utánanéznek.
4/6 anonim válasza:
mondjuk ez speciel igaz. Ha gond van a kutyával, eloszedik a gazdajat es utana fognak nezni. De egyebkent nem hiszem, hogy borzaszto nagy osszeg lenne egy evre az a kutyaado...(nekem egy yorkira 60 euro...)
5/6 anonim válasza:
Aki pedig lepontozott, nyilván sárosnak érzi magát már valamilyen csalásban.
6/6 A kérdező kommentje:
nem pontoztam senkit. A kutyaadónk 94€ a másik városban csak 54€ itt a második kutya 144€ a másik városban 70€ körül van. Vannak azért különbségek. Minden esetre nem próbálkozunk vele, csak egy kérdés volt, még ha a kutyával semmi gond sincs.
2017. márc. 30. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!