Eltűnt két napja a kutyám, mit tegyek? Többi lent.
Sziasztok most December 15. Én reggel óta nem láttuk a kutyánkat.
Egy 8éves szuka csivava.
Az a helyzet hogy tudom ha próbálkoznák azzal hogy a faluban híresztelem hogy eltűnt senkise foglalkozna vele mert szinte mindenki utálja mert sokat ugat és néha elkóborolt de hazajött, chipelve van de már szóltak volna, elüthette egy autó? De ha elütötte már szóltak volna nem? Vagy már így két nap után szóltak volna nem? Múlt éjjel nagy eső volt és akkor mégjobban aggodtam hogy mi lehet.
Vagy van valami más lehetőség hogy előkerüljön?
Ha annyira hű de jó gazda vagy, akkor ivartalanítod. A "szokásos" betegségek és komplikációk mellett az sem egy elhanyagolható veszély, ha egy nála sokkal nagyobb kutya "szeretgeti meg" - képzeld el, lehetséges. Nemcsak megsérülhet a műveletben, de a kölykök szétnyomhatják belülről.
"Szinte mindenki utálja" - peeersze, nyugodtan menj csak ki a kerítésen, kiskutyám, hátha valamelyik nap jól beléd rúg valaki.
Rúgtak már meg, Kérdező? Fájt?
És rúgott már meg egy náladnál sokkal nagyobb élőlény, akinek te a térdéig sem érsz fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!