A kutyám heréje nem szállt le, de ma mégis megjelent kis időre, aztán eltűnt. Most akkor lesz heréje? :D
11 hónapos mopszról van szó. Már elkönyveltük az állatorvosunkkal, hogy jövőre műti,hiszen nem szeretnénk ha elrákosodna. Azonban ma, nagy meglepetésemre megjelent mindkettő hátul, igaz nem teljesen a zacsiban, hanem a fütyi mellett hátul, de már teljesen látható volt. Alapból egyébként a hasfalban található neki mindkettő.
Szerintetek várjunk még a műtéttel, van így rá esély, vagy ez csak szemfényvesztés volt? :D Egyébként még nem támogatnánk, hogy lenyisszantsák neki, majd csak pár év múlva.
Miért akarsz vele éveket várni?
Minél hamarabb túlesik a műtéten, annál kisebb a kockázat. A fiatal kutyák sokkal hamarabb regenerálódnak. Nem tesz jót neki, hogy testhőmérsékleten van tartva a heréje. Kérj időpontot, ne kockáztass!
Melyik részét nem lehet megérteni? Ha volt már valaha állatod, akkor tudnád, hogy nem szívesen fekteted feleslegesen kés alá. Ugyanis ha csoda folytán leszállnának a heréi, nem kéne szegénynek túlélnie ezt most.
Egyébként igen, januárban szeretnénk megműttetni.
Köszönöm a válaszokat, csak reménykedtem, hátha mégis, de akkor ezek szerint nem.
Kedves kérdező! 3-as és 5-ös voltam. Van állatom, mind ivartalanított. Nem voltam boldog attól, hogy műteni kellett őket, de túlestek rajta. A barátnőm is várta a csodát, hogy leszálljon a kutya heréje, aztán rákos lett a kutya és mire észrevették, már áttétes volt. Sajnálta megműttetni, mert ahhoz fel kellett volna vágni a kutyát.
Végignéztem a vívódását, nem értettem, de nem szólhattam bele. Az orvos javasolta a műtétet, de ő sem dönthetett helyette. Aztán mikor a kutya elkezdett fulladni, kiderült, hogy azért, mert tele van apróbb daganatokkal.
A rejtett here szinte minden esetben elrákosodik előbb-utóbb.
Ezért gondolom, hogy jó ötlet minél hamarabb megműteni. Egy ilyen fiatal kutya két nap alatt felépül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!