Eltűnt két napja a kutyám, mit tegyek? Többi lent.
Sziasztok most December 15. Én reggel óta nem láttuk a kutyánkat.
Egy 8éves szuka csivava.
Az a helyzet hogy tudom ha próbálkoznák azzal hogy a faluban híresztelem hogy eltűnt senkise foglalkozna vele mert szinte mindenki utálja mert sokat ugat és néha elkóborolt de hazajött, chipelve van de már szóltak volna, elüthette egy autó? De ha elütötte már szóltak volna nem? Vagy már így két nap után szóltak volna nem? Múlt éjjel nagy eső volt és akkor mégjobban aggodtam hogy mi lehet.
Vagy van valami más lehetőség hogy előkerüljön?
Pedig híresztelni kell: állatorvosnál rákérdezni, kiplakátolni mindenfelé, felrakni az fb-re, felhívni a közeli állatvédőket, állatmenhelyet stb.
(Bár valószínű, hogy az állatorvos, állatmenhely, állatvédők szólnának, mert ők leolvas(tat)nák a chipet.) lehet még járni az utcákat stb.
Mindezt nem csak a lakóhelyeden, hanem az összes környező településen is érdemes megtenni. Végigjárni a környező utakat, nem látod-e valahol az útszélen (akár a tetemét, sajnos:( )
Remélem, meglesz, de azt is remélem, tanulsz belőle annyit, hogy megreparálod a kerítést, mert a te felelősséged, hogy ne szökhessen el! (OK, előfordul, hogy egy kutya kiássa magát vagy kiszökik egy rosszul bezárt ajtón vagy valami, de a "néha elkóborol", az nem jelent jót:S
Hát nem sok jót jósolok sajnos. Mindenhova hirdetni kell ahogy az első írja, akkor is ha a faluban úgy érzed nem szerették, biztos vagyok benne hogy van olyan ember aki ha megtalálná szólna inkább. De nekem ez az egész több sebből is vérzik. Hogyhogy néha elkóborol? Ugye lakásban tartjátok?
Sajnos egy ilyen kutyánál nagy az esély rá hogy valaki befogadta és úgy döntött hogy megtartja, de az is meglehet hogy valahova úgy elbújt hogy nem találjátok, meg még millió dolog. Már eddig is gőzerővel kellett volna hirdetni, de ha eddig nem tetted meg most tedd ki mindenhova.
Az nem szúr szemet senkinek hogy szerencsétlen kutyát mindenki utálta? Foglalkozni kellett volna vele meg lemozgatni esetleg... Nem ugatott volna annyit.
Akár meg is mérgezhették.. Csivava??? Csivava hogy szökik ki a lakásból? Ez tényleg több sebből vérzik... Vagy kamu vagy a kérdező végtelenül sötét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!