Eltűnt két napja a kutyám, mit tegyek? Többi lent.
Sziasztok most December 15. Én reggel óta nem láttuk a kutyánkat.
Egy 8éves szuka csivava.
Az a helyzet hogy tudom ha próbálkoznák azzal hogy a faluban híresztelem hogy eltűnt senkise foglalkozna vele mert szinte mindenki utálja mert sokat ugat és néha elkóborolt de hazajött, chipelve van de már szóltak volna, elüthette egy autó? De ha elütötte már szóltak volna nem? Vagy már így két nap után szóltak volna nem? Múlt éjjel nagy eső volt és akkor mégjobban aggodtam hogy mi lehet.
Vagy van valami más lehetőség hogy előkerüljön?
"csak mindig elment az utca végére" - az is veszélyes! Elüthetik, akár el is lophatják, belerúghatnak stb.
Ha ez a tüzelés miatt van, akkor ha meglesz, irány ivartalaníttatni!
Igaz, volt már párszor vemhes ez miatt, de mindig eltudtuk őket ajándékozni.
Igen az én felelősségem, de ez nem azt jelenti hogy nem vagyok kutyatartásra való, és nekem is nyugtalanító volt hogy el szökött ha még az utca végére is de hiába próbáltam szigorúbban nevelni ezt csinalta továbbra is ha becsináltuk akárhogy a kerítést csinálták az újat
Volt már párszor vemhes? Hát gratulálok komolyan mondom hogy szaporítod ezerrel a kiskutyákat amikor tele vannak a menhelyek ahelyett hogy egyetlen egyszer ivartalanítanád és nem kéne többet elajándékozgatni az amúgy gondolom férges és oltatlan kölyköket.
Nagyon remélem hogy meglesz a kutyád, nem kívánok senkinek semmi rosszat, de nagyon remélem hogy kicsit észbe is kapsz és elviszed első körben ivartalanítani, utána meg kicsit felelősségteljesebben kezelni a dolgokat.
Remélem, hogy mihamarabb meglesz.
Azt még inkább remélem, hogy amint meglesz, mész ivartalanítani.
Csinálj plakátokat, írd ki facebookra, és amíg válaszra vársz, javítsd meg szökésbiztosra a kerítést.
Hát ez a kutya full le volt szarva ennél a gyökérnél (ugatás-kevés foglalkozás, bontja a kerítést, kapar, szökik - kevés foglalkozás, többszöri vemhesség - nemtörődömség). Ezek azok a "gazdák", akik nem viszik orvoshoz ha beteg, a legmoslékabb kajákkal etetik, oltása se lehet sok, és kb. vagy azért van, mert jajj de cukimuki, minden sztárnak csivavája van, vagy azért mert kell egy kutya a házhoz.
Ezek után nem vagyok benne biztos, hogy jobban járna-e szerencsétlen kutya ha vissztalálna ide. Így legalább van esélye, hogy befogadja valaki olyan akinek van egy kis esze és felelősségtudata.
De amúgy erős a gyanúm, hogy ez csak egy kamu provokatív kérdés.
Minden nap volt vele foglalkozva, sőt mikor játszanák vele inkább ő lustálkodik.
Az igaz hogy kevesebbet foglalkozok vele mióta közép iskolába kerultem mert reggel 5-töl du. 4-ig nem láttam de viszint van a családba valaki aki mindig hazaert 10órakkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!