Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Eltűnt két napja a kutyám,...

Eltűnt két napja a kutyám, mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok most December 15. Én reggel óta nem láttuk a kutyánkat.

Egy 8éves szuka csivava.

Az a helyzet hogy tudom ha próbálkoznák azzal hogy a faluban híresztelem hogy eltűnt senkise foglalkozna vele mert szinte mindenki utálja mert sokat ugat és néha elkóborolt de hazajött, chipelve van de már szóltak volna, elüthette egy autó? De ha elütötte már szóltak volna nem? Vagy már így két nap után szóltak volna nem? Múlt éjjel nagy eső volt és akkor mégjobban aggodtam hogy mi lehet.

Vagy van valami más lehetőség hogy előkerüljön?

2017. dec. 16. 15:24
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Attól hogy egy kutya elszökik nem azt jelenti hogy nem tudom nevelni stb. És hogy ne tartsak több állatot....nem úgy kóborolt el mint ha el akarna menekülni hanem csak mindig elment az utca végére és kész.
2017. dec. 16. 19:14
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

"csak mindig elment az utca végére" - az is veszélyes! Elüthetik, akár el is lophatják, belerúghatnak stb.

Ha ez a tüzelés miatt van, akkor ha meglesz, irány ivartalaníttatni!

2017. dec. 16. 19:26
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a szökés részben neveletlenség, de főleg felelőtlenség! Én nekem ha egyszer elszökne a kutyám is a szívem megállna, nem hogyha még rendszeresen elmenne. Nem úgy van hogy elmegy és mindig visszajön, mert mint látod hoppá, egyszer az lesz a vége mint most hogy már nem jön vissza. Az pedig hogy tüzel és rendszeresen hagyjátok szökni hát no comment, ha elszökik tüzelve szinte biztos hogy vemhesen kerül vissza, akkor a kölykökkel mi lesz? Agyoncsapjátok?
2017. dec. 16. 19:28
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, te felelőtlen vagy, és teljesen alkalmatlan kutyatartásra. A szökés csak a gazda hibája!
2017. dec. 16. 21:30
 15/25 A kérdező kommentje:

Igaz, volt már párszor vemhes ez miatt, de mindig eltudtuk őket ajándékozni.

Igen az én felelősségem, de ez nem azt jelenti hogy nem vagyok kutyatartásra való, és nekem is nyugtalanító volt hogy el szökött ha még az utca végére is de hiába próbáltam szigorúbban nevelni ezt csinalta továbbra is ha becsináltuk akárhogy a kerítést csinálták az újat

2017. dec. 16. 21:34
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Volt már párszor vemhes? Hát gratulálok komolyan mondom hogy szaporítod ezerrel a kiskutyákat amikor tele vannak a menhelyek ahelyett hogy egyetlen egyszer ivartalanítanád és nem kéne többet elajándékozgatni az amúgy gondolom férges és oltatlan kölyköket.

Nagyon remélem hogy meglesz a kutyád, nem kívánok senkinek semmi rosszat, de nagyon remélem hogy kicsit észbe is kapsz és elviszed első körben ivartalanítani, utána meg kicsit felelősségteljesebben kezelni a dolgokat.

2017. dec. 16. 22:09
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, hogy mihamarabb meglesz.

Azt még inkább remélem, hogy amint meglesz, mész ivartalanítani.

Csinálj plakátokat, írd ki facebookra, és amíg válaszra vársz, javítsd meg szökésbiztosra a kerítést.

2017. dec. 16. 22:12
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez a kutya full le volt szarva ennél a gyökérnél (ugatás-kevés foglalkozás, bontja a kerítést, kapar, szökik - kevés foglalkozás, többszöri vemhesség - nemtörődömség). Ezek azok a "gazdák", akik nem viszik orvoshoz ha beteg, a legmoslékabb kajákkal etetik, oltása se lehet sok, és kb. vagy azért van, mert jajj de cukimuki, minden sztárnak csivavája van, vagy azért mert kell egy kutya a házhoz.

Ezek után nem vagyok benne biztos, hogy jobban járna-e szerencsétlen kutya ha vissztalálna ide. Így legalább van esélye, hogy befogadja valaki olyan akinek van egy kis esze és felelősségtudata.

De amúgy erős a gyanúm, hogy ez csak egy kamu provokatív kérdés.

2017. dec. 17. 09:51
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem nem csak egy cukimuki kiskutya aki csak úgy van, törzs könyves...minden oltása stb megvan, pont hogy nem moslék kajákkal etetem, rendesen kap tápot konzervet stb. Attól hogy kiírtam hogy elveszett stb. Te abból nagyon letudsz következtetni bármit is, úgy imádom az ilyet hogy ha az ember segítséget kér jönnek a nagy okoskodó emberek akik megmondjak hogy én így meg úgy tartok kutyát chh
2017. dec. 17. 12:35
 20/25 A kérdező kommentje:

Minden nap volt vele foglalkozva, sőt mikor játszanák vele inkább ő lustálkodik.

Az igaz hogy kevesebbet foglalkozok vele mióta közép iskolába kerultem mert reggel 5-töl du. 4-ig nem láttam de viszint van a családba valaki aki mindig hazaert 10órakkor

2017. dec. 17. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!