Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát válasszak, ha...

Milyen kutyát válasszak, ha ezek a terveim?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kiskutyát. A szüleim bele is egyeztek, csak azt nem tudom, hogy milyen fajtát válasszak. Nyolcadik után szeretnék Budapestre elmenni tanulni, kb. 100 km-re van tőlünk, ezért kollégiumba járnék, de nem tudom, hogy a közel 4 és fél nap alatt a kutyámmal mi lenne. Rövid szőrű, barátságos kutyát szeretnék. Közepes, kicsit nagy termetűt. Szerintetek melyik kutya illene hozzám? Melyik tenyésztőtől tudom megvenni és kb. mennyiért? Előre is köszi a válaszokat :)
2010. jún. 2. 16:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
53%
Menhelyről vigyél,azt ajánlom! De utána vidd állatorvoshoz,mert szokott bennük kullancs lenni! Viszont azok hálás állatok :)! Ismerősöm is fogadott örökbe :)!
2010. jún. 2. 16:53
 2/21 anonim ***** válasza:
64%

Ha nem leszel mindíg VELE, akkor az nem a TE kutyád lesz!

Várjál 4 évet és utána legyen egy saját kutyád.

3/21 anonim ***** válasza:
64%
Nem bántani akarlak, Isten ments! De minek akarsz kutyát, ha tudod hogy szinte alig tudnál vele lenni majd? Nem a szüleid akarják a kutyádat, hanem te. Majd akkor gondolkodj el kutyatartáson, ha tudsz vele minden nap foglalkozni! Így semmi értelme nincs, nem logikus.
 4/21 A kérdező kommentje:
Én szeretném a kutyát, a szüleim meg megengedték. Még bő 2 év mulva megyek el tanulni, és nem azt mondtam h nem tudnék vele lenni csak nem minden nap...
2010. jún. 2. 16:57
 5/21 anonim ***** válasza:
58%

Akkor a szüleidnek akarsz kutyát venni,ha jól értelmezem?!

Nem bántani szándékozlak,nehogy annak vedd.

De gondolj bele,hogy 2 napot lennél vele,és ezért nem "éri meg" kutyát venni,csak a szüleid nyakán lenne,persze ha a szüleid is szeretének nem látom akadályát,de akkor az nem a te kutyád lenne hanem családi kutya,a helyedben várnék 4 évet ha még mindig akarod akkor mindent bele,de msot!!??

Ha mégis szeretnél és nem tudtalak meggyőzni akkor mit szólnál egy keverékhez a menhelyről??Biztos hűséges lenne hozzád a menhelyeken is van fajtatiszta vagy a fajtamentőknél.Mindenképpen fajtatisztát szeretnél?

2010. jún. 2. 16:58
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem, nem mindenképpen.
2010. jún. 2. 17:01
 7/21 anonim ***** válasza:
58%
mindenképpen menhelyről vigyél kutyát! úgyis túl sok kutyus van már a menhelyeken. ments meg egyet te is ;)
2010. jún. 2. 17:01
 8/21 anonim ***** válasza:
54%

Az meg mégrosszabb a kutyának!

Én nem tudom milyen szüleid vannak,vagyis ők nem gondoltak bele??/nem szidásnak szánom/.

Gondolj csak bele veszel egy kiskölyök kutyát 2 évig mindig veled van aztán 2 év után csak egy héten 2-er fog látni amikor "teljesen hulla" leszel.

Ez nem valami álom kutya sors.

Mikor már hozzád nő akkor te ott hagyod egyedül.

Ebbe nem gondoltál bele??

2010. jún. 2. 17:04
 9/21 Winner of Royal Hill ***** válasza:

Itt mindenki meg van huzatva?

Van egy barátnőm,aki fiatal kora ellenére MESTERTENYÉSZTŐ és láss csodát 4 évig koleszos volt.

Mégsem hanyagolta el a kutyáit.Nem is a szüleivel élt,hanem a párjával és annak az anyukájával.A kutyái mégis boldogok voltak és kiegyensúlyozottak!

Nyugodtan vegyél valami jópofa kutyát,vagy fogadj örökbe!

Semmi baja nem lesz attól,ha te kolis leszel.Egy kutyát nem kell minden nap képezni,egrecíroztatni. A szüleid is biztosan szívesen megetetik,játszanak majd vele...

Szerintem nyugodtan vágj bele! Sok sikert hozzá!

2010. jún. 2. 17:27
 10/21 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak nagyon szépen köszönöm :))
2010. jún. 2. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!