Milyen kutyafekhelyet válasszak spánielemnek?
Figyelt kérdés
Cavalier King Charles Spánielem lesz, és nemtudom milyen méretű, formájú fekhelyet válaszzak neki. Eközül a 3 közül kellene választanom.
Nemtudom hogy mi a jobb, ha van pereme az 'ágynak' vagy ha nincs.
2011. szept. 24. 22:25
2/7 anonim válasza:
Szerintem az első a legjobb :)
3/7 anonim válasza:
Az enyémnek olyan van, mint az első képen és imádja. Rendszerint "kikönyököl" és úgy nézelődik, vagy a peremén nyugtatja a fejét :)
4/7 A kérdező kommentje:
Pont ezen gondolkoztam, hogy biztosan szeretné, hogy kilógathatja a fejét. Köszi hogy segítettetek a választásban :)
2011. szept. 24. 23:00
5/7 anonim válasza:
a 3-dik a legjobb a 2-dik is jó de az első nekem nem tetszik.
6/7 anonim válasza:
Én inkább olyat választanék amit könnyebb tisztítani. Pl ha egy esős időben tett séta után fekszik bele, valamennyire sáros lesz (még ha meg is törlöd, mikor bejön) és nem lehet mindig kimosni :-/ nekünk van egy fonott kosarunk és sok pokróc, törölköző, pléd amiket váltogatok, ha már koszosnak látom amit rajta van.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!