Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lehetne bejuttatni?

Hogy lehetne bejuttatni?

Figyelt kérdés
4napja kórházban vagyok. Van egy 6éves fekete német juhász kutyám, és eddig a legtöbb amit egymás nélkül töltöttünk, az 1,5nap volt. Mindenhova viszem magammal. Már 4napja nem találkoztam vele😞 rettenetesen hiányzik, azt mindta Anyu nem eszik nem csinál semmit csak fekszik az ágyamon és nyüszít. Ki nem engednek a kórházból még vsak a kórhz elé sem. Valahogy be lehetne csempészni? Voltatok hadonló helyzetben??
2017. dec. 12. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egészségügyi intézménybe kizárt hogy betudod csempészni a kutyát és legalább egy 6 jegyű összeget kell majd fizetned utána. Esetleg juttass haza valami ruhát, rongyot a szagoddal és még videóhívást is megpróbálhatsz, hogy hallja a hangodat.
2017. dec. 12. 16:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Becsempészni esélytelen, még egy csivava méretű kutyánál megértem hogy eszedbe jutna a gondolat de egy németjucinál...vad a fantáziád. :D

De tényleg jó megoldás amit az első mondd, mindenképp küldj neki haza szaglászni valót és a videóhívás is megoldható.

2017. dec. 12. 18:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem tudom hogy jutott eszembe a becsempészés, már mindenre gondoltam szinte :( ruhát mimdennap kuldok neki. <3 megpróbálom a video hívást is :( <3
2017. dec. 12. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!