Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyavásárlás külföldről...

Kutyavásárlás külföldről interneten keresztül?

Figyelt kérdés

ha repcsivel küldik a kutyust, akkor az kb. nekem mennyibe fog kerülni?

nem kérek lehurrogásokat, akinek valamilyen halvány sejtése is van a dologról, az válaszoljon.

köszönöm

2010. jún. 2. 15:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

(Moi moi!)

Ne haragudj, de nem túl korrekt érdeklődni - szinte lefoglalni egy kutyát - aztán meg nem válaszolni. Mondd meg neki, h meggondoltad magad, máshol nézel, még nem vagy felkészülve, bármi, de ez a nem válaszolsz az full gáz.

Finnországban - de úgy amblokk skandináviában - Európa legjobb, legigényesebb tenyésztői vannak, nem hinném h ott ne lenne jó bulldog tenyésztő.

Hyvää päivää! :o)

2010. jún. 2. 20:27
 12/14 Akiteki ***** válasza:
100%

Most nem értelek.

Kizárólag a szállítási költséggel van gondod?

A többi dolog teljesen klappol? Utánaérdeklődtél a tenyésztőnek, ismerik a világban vagy legalább a saját országának klubjában?

Nekem 5 olyan kutyám van, aki nagyon messziről érkeztek, de nem elsősorban a szállítási költség volt a szempont a vásárlásuknál. Hosszú ideig leveleztünk a tenyésztőkkel, meggyőződtem róla, hogy nem helyi szaporítók, hanem a világ több részén is ismert a nevük.

Nekem is van kutyám Európa 6 országában (köztük Finnországban is), hosszas levelezés előzte meg a vásárlást, azóta is rendszeresen tartjuk a kapcsolatot.

Én sem tudtam kiutazni Dániába vagy Belgiumba, egy ismerős stewardes hozta el filléres költségekért, illetve egyszer valaki épp repült haza és ő kísérte a kutyát.

Finnországba szintén egy ismerőssel repült ki, más alkalommal én magam vittem Párizsba a kölyköt.

Kérdezz rá, hogyan tudja ilyen olcsón megoldani és ne hülyítsd a tenyésztőt.

2010. jún. 2. 22:49
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
Jajj, egy bababulldognál nincs cukibb az egész világon :) Én is bulldogos vagyok, és egyetértek az előttem szólókkal. Nagyon vigyázz honnan és milyen minőségű kiskutyát veszel, mert nagyon sok gond lehet velük. A legjellemzőbb ugye az örökletes szemprobléma, amit amúgy műtéttel lehet orvosolni, de: sajnos a bulldognál jellemző a légcső szűkület, ami miatt elképzelhető, hogy nem tudják rendesen altatni. Ha egy ilyen helyzet előáll a gatyádat is ráköltöd finn álatorvosokra. Éltem spanyolországban, néztem én is kutyákat, de engem nagyon aggasztott, hogy kisállatkereskedésekben árulják őket, nem tetszett az egész kutyás kultúra ott. Szerintem keress egy megbízható ellenőrizhető helyi tenyésztőt, és vegyél egy garanciás, egészséges, minőségi kiskutyát. Borzasztóan drága lesz, abban biztos lehetsz, de ne feldd, hogy kutyát 15 évre veszel.
2010. jún. 2. 22:58
 14/14 anonim válasza:

Én a jófogáson találtam ma egy hirdetést, irtam egy emailt az eladonak, kiderult hogy nem magyar,elvileg angliaban el es onnan kuldené nekem a kutyust.azt irta ő nem eladja hanem elajandekozná a kutyát igy a szállítási költsegen (25000ft) kivul mast nem is kell fizetnem.azt irta nem megadom az adataimat ő regisztrálja a kutyát a nevemre es egy kisallat szallito iroda vagy ilyesmi majd felveszi velem a kapcsolatot es majd meg mondjak hogyan tudok fizetni...

Az a kerdesem lenne nekem is hogyha nem azt a kutyat kapom, és nem veszem át illetve nem fizetem ki ,akkor mi fog történni?visszakuldik ahonnan jott,vagy kotelezo atvennem es kifizetnem?amugy semmit sem tudok a hirdetőrol csak egy email cimet..

2017. júl. 20. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!