Kutyavásárlás külföldről interneten keresztül?
ha repcsivel küldik a kutyust, akkor az kb. nekem mennyibe fog kerülni?
nem kérek lehurrogásokat, akinek valamilyen halvány sejtése is van a dologról, az válaszoljon.
köszönöm
(Moi moi!)
Ne haragudj, de nem túl korrekt érdeklődni - szinte lefoglalni egy kutyát - aztán meg nem válaszolni. Mondd meg neki, h meggondoltad magad, máshol nézel, még nem vagy felkészülve, bármi, de ez a nem válaszolsz az full gáz.
Finnországban - de úgy amblokk skandináviában - Európa legjobb, legigényesebb tenyésztői vannak, nem hinném h ott ne lenne jó bulldog tenyésztő.
Hyvää päivää! :o)
Most nem értelek.
Kizárólag a szállítási költséggel van gondod?
A többi dolog teljesen klappol? Utánaérdeklődtél a tenyésztőnek, ismerik a világban vagy legalább a saját országának klubjában?
Nekem 5 olyan kutyám van, aki nagyon messziről érkeztek, de nem elsősorban a szállítási költség volt a szempont a vásárlásuknál. Hosszú ideig leveleztünk a tenyésztőkkel, meggyőződtem róla, hogy nem helyi szaporítók, hanem a világ több részén is ismert a nevük.
Nekem is van kutyám Európa 6 országában (köztük Finnországban is), hosszas levelezés előzte meg a vásárlást, azóta is rendszeresen tartjuk a kapcsolatot.
Én sem tudtam kiutazni Dániába vagy Belgiumba, egy ismerős stewardes hozta el filléres költségekért, illetve egyszer valaki épp repült haza és ő kísérte a kutyát.
Finnországba szintén egy ismerőssel repült ki, más alkalommal én magam vittem Párizsba a kölyköt.
Kérdezz rá, hogyan tudja ilyen olcsón megoldani és ne hülyítsd a tenyésztőt.
Én a jófogáson találtam ma egy hirdetést, irtam egy emailt az eladonak, kiderult hogy nem magyar,elvileg angliaban el es onnan kuldené nekem a kutyust.azt irta ő nem eladja hanem elajandekozná a kutyát igy a szállítási költsegen (25000ft) kivul mast nem is kell fizetnem.azt irta nem megadom az adataimat ő regisztrálja a kutyát a nevemre es egy kisallat szallito iroda vagy ilyesmi majd felveszi velem a kapcsolatot es majd meg mondjak hogyan tudok fizetni...
Az a kerdesem lenne nekem is hogyha nem azt a kutyat kapom, és nem veszem át illetve nem fizetem ki ,akkor mi fog történni?visszakuldik ahonnan jott,vagy kotelezo atvennem es kifizetnem?amugy semmit sem tudok a hirdetőrol csak egy email cimet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!