Kutyavásárlás külföldről interneten keresztül?
ha repcsivel küldik a kutyust, akkor az kb. nekem mennyibe fog kerülni?
nem kérek lehurrogásokat, akinek valamilyen halvány sejtése is van a dologról, az válaszoljon.
köszönöm
A kutya méretétől nagyban függ az ár.
De ha jól emléxem 4-500eurót is elkének egy szállításért.
háth a multkor azt olvastam hogy 6százötven valamennyi euróvolt,de ez változhat
és tényleg könnyen át tudnak verni :S
Köszönöm a válaszokat.
Nos, az a helyzet az, hogy Finnországban élek.
A neten nézegettem kutyákat, mert szeretnénk venni, a hirdetés alapján nem is lett volna tőlünk messze, el is tudtunk volna menni megnézni, és elhozni , ha ugy döntünk.
Írtam az illetőnek, aki azt írta, hogy jelenleg Spanyolban tartózkodik, ott vannak vele a kutyuk is, mert hogy van neki több is. Azt írta, hogy elmehetek érte, ha szeretnék, de ha nem tudok menni, akkor ő szívesen el tudja nekem küldeni. Azt írta mindez nekem csak 125 euróba kerül, amit egyébként kicsit furcsállok is.
Na mindegy, most írtam neki, hogy tényleg ennyi-e az ára, repjeggyel, mindennel együtt, de még nem válaszolt.,
Egyébként szerintem vissza lehet küldeni a feladónak, ha nem azt a kutyust küldi, amiben megállapodtunk, és nekem akkor nem kell fizetni. Nem kért előre pénzt, azt írta, hogy egyenesen a szállító cégnek fogok fizetni, amikor házhoz ért a kutyus. Hát nem tudom....
megvárom mit ír...
vélemények...??? :)
Szívem szerint én is elmennék érte, de sajnos erre nincs most lehetőségem.
És sajnos haza sem tudok most menni "csak" egy kutyáért. :(
Az angol bulldog elég rizikós fajta! Én a helyedben nem kockáztatnék!
Nálatok nincsenek tenyésztők? Biztos vannak! Nézz utána jobban! Ez nem okoskodás,csak jótanács....
Oké, köszönöm a válaszokat, tanácsokat.
Kicsit jobban körülnézek akkor...
egyébként most válaszolt a lány, kéri a nevem , címem, és telszámom.
De azt hiszem erre nem válaszolok neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!