Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért vesznek az emberek kutyát?

Shelli kérdése:

Miért vesznek az emberek kutyát?

Figyelt kérdés
Most fogadtunk örökbe menhelyről egy kis gyönyörűséget. Annyi van még!! Egy keverék kutyus is ugyan olyan, sőtt.... Tiszta gáz hogy vannak tenyésztők, közbe meg a menhelyeken már nincs több hely.
2010. jún. 2. 12:47
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

" még egy évesek sem voltak, mikor mindkettő örökletes betegségben pustult el"

Ehhez a mondathoz annyit tennék még hozzá hogy a tenyésztő a kutyákra 1 éves koráig EGÉSZSÉGÜGYI GARANCIÁT AD!!

Gonolom neketek vagyis a rokonoknak ez nem volt !!

Ha volt is , akkor sem tenyésztőtől vették , csak nem tudjátok mi a különbség a tenyésztő ill. a szaporító között !!! Milyen érdekes hogy hogyan tudják pocskondiáznia a tenyésztőket, persze mind a kettő 1 éves kora előtt egyszerre pusztult el ugyan azon betegségben , ami persze a tenyésztő hibája mert öröklött !!

Andersen meghalt .... SZAPORÍTÓTÓL VETT KUTYA NEM CSODA HA ELPUSZTUL !!

2010. jún. 2. 16:08
 22/32 anonim ***** válasza:
engem miért pontoztak le?
2010. jún. 2. 17:25
 23/32 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó és utolsó előtti vagyok !

Azért pontoztak le (szerintem , bár nekem nem szokásom még 1x sem tettem ) Mert nem hasznos amit írsz !

Mi az hogy a tenyésztők gyártanak kutyákat ??

Nem tudod mi a különbség a tenyésztő és szaporító között!

A szaporítóknak nem kellene kiskutyákat gyártani 1 szukától évente 2x olyan 5-8 szukától, számold már ki hogy kb. mennyi kölyök az évente kb 1 millió szaporítótól!

Hány kutyát láttatok menhelyen sinylődni ami tenyésztőtől van ?? Mert nagyon ritka hogy Törzskönyves JÓ TENYÉSZETBŐL SZÁRMAZÓ KUTYA ODA KERÜL !!! Fajtamentők is a szaporítók miatt jöttek létre nem a tenyésztők miatt -_-" !

Észlények ....

2010. jún. 2. 17:41
 24/32 anonim ***** válasza:
én a 13:22 vagyok. aki azt írta hogy a szaporítók a hibásak nem a tenyésztők. mégis én vagyok a hibás? ne má...
2010. jún. 2. 20:50
 25/32 anonim ***** válasza:
én a 44%-os vagyok nem a 20-on valamennyi!
2010. jún. 2. 20:51
 26/32 anonim ***** válasza:

Akkor bocsánat , elnéztem a %-ot , ne haragúdj :)

Mégegyszer bocsánat !

2010. jún. 3. 10:38
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint én is a menhely mellett szavazok. Nekem is onnan van kutyám, bár egy kicsit tényleg lelki sérült volt az elején, de sok foglalkozás, kutyaiskola és mára rendbe jött.

Nekem mindegy volt, hogy keverék-e vagy sem.

DE!! Nem ítélek el senkit, aki tenyésztőtől fajtatiszta kutyust szeretne. Szíve joga, ha neki azt tetszik :)

Ráadásul gondoljunk csak bele, ha nem lennének tenyésztők akkor mi lenne a fajta kutyusokkal? Például kihalnának az erdélyi kopók??

Igenis kellenek tenyésztők,így minden fajta fent tud maradni!

2010. jún. 3. 12:08
 28/32 anonim ***** válasza:
A menhelyi kutyákat nem a tenyésztők gyártják, hanem a felelőtlenek, és szaporítók!
2010. szept. 17. 08:54
 29/32 anonim ***** válasza:
Bírom ezt a dumát, hogy a tenyésztő egészségügyi garanciát vállal a kutyáért. ha már megtudtam, hogy beteg, akkor már beteg. Ez neme gy mosógép.
2013. jan. 30. 22:59
 30/32 anonim ***** válasza:
*nem egy
2013. jan. 30. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!