Miért van ilyen tünete a kutyámnak? (FONTOS)
Figyelt kérdés
A yorki kutyám 3,5 hetes vemhes. Azt todom hogy átvágytalan lesz. De arról nem hallottam és nem is tudom miért de reszket, le van törve, nem érdekli semmi. Ez is a vemhesség egyik jele?2010. jún. 1. 17:13
31/32 A kérdező kommentje:
Na jó. Nincs jogotok lehülyézni a másikat.
Olvassatok utána a kutyák 3. és 5. hét között étvágytalanok lesznek.Igen abban tévedtem hogy most nincsenek benne kölykök. A másik pedig hogy a vemhességi idő63 nap. De lehet több vagy kevesebb idő is. 10 hetet azért írtam mert viszonyítottam. Akkora észlények vagytok. Kutyámat nem kell sajnálni.Mivel olyan okos itt mindenki orvost megkérdeztem azt mondta h semmi baja csak nincs tisztában mi történik most vele. És én sajnálom annak a kutyáját aki sok hülyeséget irt.
2010. jún. 3. 20:06
32/32 A kérdező kommentje:
El mondanám nem az én tulajdonom a kutya. És törődöm vele csak ennyi.És mivel aggódtam érte kértem segítséget ez iránt. Úgyhogy inkább nézzétek le magatokat mint hogy ilyen sületlenséget írjatok. Kész Vége.
2010. jún. 3. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!