Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van ilyen tünete a...

Miért van ilyen tünete a kutyámnak? (FONTOS)

Figyelt kérdés
A yorki kutyám 3,5 hetes vemhes. Azt todom hogy átvágytalan lesz. De arról nem hallottam és nem is tudom miért de reszket, le van törve, nem érdekli semmi. Ez is a vemhesség egyik jele?
2010. jún. 1. 17:13
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
35%
Lassan de bisztosan át változik medvedisznóemberré. Sajnálom.
2010. jún. 1. 17:18
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen tünetei nincsenek a vemhességnek,inkább más baj lehet!Vidd el dokihoz nem e elhaltak benne a kiskutyák!
2010. jún. 1. 17:18
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
FONTOS volna orvoshoz vinni ...
2010. jún. 1. 17:19
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Egy vemhes yorki elvileg olvosi ellenőrzés alatt áll. Majdnem félidősen éppen itt lenne az ideje az ultrahangnak is. Beszéld meg az orvossal. Nem normális hogy le van törve, reszket és az sem normális, hogy étvágytalan. Most még ugyanúgy kéne ennie mint előtte.
2010. jún. 1. 17:19
 5/32 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak: Inkább tartsd meg magadnak mert elég sötét lehetsz ha ilyen választ írsz.

Második válaszolónak: Még nincsenek benne szerintem kiskutyák mert 3,5 hetes vemhes.

Azért kösz a válaszokat.

2010. jún. 1. 17:21
 6/32 A kérdező kommentje:
Én utána olvastam hogy az étvágytalanság természetes náluk és nem pánikoltam be. De hogy reszket és le van törve az már aggaszt.
2010. jún. 1. 17:22
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

Na, jó kis "tenyésztő" vagy.....

Mi az, hogy

" nincsenek benne kiskutyák, mert 3 és fél hete vemhes"

?????????????

2010. jún. 1. 17:24
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne kutyát szaporítgatni (főleg nem olyan fajtát amit már teljesen elrontottak a hozzád hasonlók) és akkor nem lenne semmi baja a kutyádnak! Élhetné az ivartalanított kedvencek életét egy normális gazdival!
2010. jún. 1. 17:24
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

jaj. kiskutyák (embriók) a fedezés utáni 5. naptól vannak benne. A 20-25 napon már ultrahanggal láthatóak.

Az étványtalanság NEM természetes tünet. (nem tudom hol olvasgattál) Egy yorkinál főleg veszélyes lehet, hiszen könnyen leeshet a cukra.

És elmondom a litániát is: fel volt készítve a szuka orvosilag a fedeztetésre? megvannak a kötelező szűrővizsgálatai? A kannak megvoltak a vizsgálatai? Biztos nem fedeztettél pl herpeszes kannal? mert arra rámehetnek a kölykök és a szukád is. Stb..stb..

Vidd orvoshoz.

2010. jún. 1. 17:27
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónál a pont... és aki azt írta, hogy FONTOS lenne orvoshoz vinned.... nem az a "FONTOS", hogy mi itt laikusként mit gondolunk, hanem az, h szakemberhez vidd, ha szereted.

(az én kutyusom ivartalanított szuka és boldog, kiegyensúlyozott kutya... )

2010. jún. 1. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!