Miért van ilyen tünete a kutyámnak? (FONTOS)

Első válaszolónak: Inkább tartsd meg magadnak mert elég sötét lehetsz ha ilyen választ írsz.
Második válaszolónak: Még nincsenek benne szerintem kiskutyák mert 3,5 hetes vemhes.
Azért kösz a válaszokat.

Na, jó kis "tenyésztő" vagy.....
Mi az, hogy
" nincsenek benne kiskutyák, mert 3 és fél hete vemhes"
?????????????

jaj. kiskutyák (embriók) a fedezés utáni 5. naptól vannak benne. A 20-25 napon már ultrahanggal láthatóak.
Az étványtalanság NEM természetes tünet. (nem tudom hol olvasgattál) Egy yorkinál főleg veszélyes lehet, hiszen könnyen leeshet a cukra.
És elmondom a litániát is: fel volt készítve a szuka orvosilag a fedeztetésre? megvannak a kötelező szűrővizsgálatai? A kannak megvoltak a vizsgálatai? Biztos nem fedeztettél pl herpeszes kannal? mert arra rámehetnek a kölykök és a szukád is. Stb..stb..
Vidd orvoshoz.

Utolsónál a pont... és aki azt írta, hogy FONTOS lenne orvoshoz vinned.... nem az a "FONTOS", hogy mi itt laikusként mit gondolunk, hanem az, h szakemberhez vidd, ha szereted.
(az én kutyusom ivartalanított szuka és boldog, kiegyensúlyozott kutya... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!