Mi baja lehet a kutyámnak?
Arról hogy vizet iszik csak, nekem 1ből az jut eszembe h megmérgezhették,adj neki tejet az semlegesíti a legtöbb mérget,lehet hogy erős az immunrendszere és azért van még életben (vagy lehetséges h túlette magát esteleg valami nehéz zsíros dologgal).
Vayg lelki beteg,ha valaki a családból vagy (párja=kutyus akivel 1ütt volt régóta) meghalt vagy ilyesmi lehet még.Más nem jut eszembe.
4-5 napja nem eszik és még nem vitted el orvoshoz?!
...
Én már a második napon rohantam volna vele az állatorvoshoz.
Nagyon esélyes a babézia, akkor viszont már lehet, hogy késő.
Vidd orvoshoz, MOST!!
Sajnálom.
Most már biztos vagyok benne, hogy babézia lehetett. Az szokott ilyen gyorsan végezni a kutyákkal.
Egy normális állatorvos azonnal vérvételt csinált volna, és Imizollal kezeli.
Tudom most már késő erről beszélni, de megkérdezhetem, hogy a cukorbetegséget mi alapján állapította meg?
Tehát házhoz ment, akkor viszont nyilván nem nézett vérképet, de ránézésre megállapította, hogy cukorbeteg... Nekem semmi közöm az állatgyógyászathoz, de alap dolgokkal mégis tisztában vagyok.
Még egyszer, sajnálom a kutyusodat:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!