Hogyan tudnek a kutyam fahazaban a leheto legmelegebbet csinalni?
Egy raklapokbol osszeallitott fa haza van, vannak bent neki ruhak, pokrocok.
10 cm vastag hungarocellel korbe bugyolaltam, az aljat es minden oldalat. Nem tudom, er -e ez egyaltalan valamit?
Beszoktam dugni a kezem, hogy megnezzem, milyen az ido odabent. Sokkal jobb, mint kint , de szeretnek ennel melegebbet, nem akarom, hogy fazzon. :(
Mit csinalhatnek meg?
Es a szalmat hogy oldjam meg?
Le fogja tepni anyukam a fejemet, ha szethordja a kutya.
Ha az anyukád a szalma miatt letépi a fejedet, akkor igen rossz választás volt kutyát beszerezni.
A szalma a legjobb télire. és igen, igényel némi takarítást. Egyébként nem jó, ha a házban sokkal melegebb van, mint kint. A kutya nem olyan meleget kíván, mint az ember.
Milyen kutyáról van szó?
Keverek kutyusom van.
O mindig hazsartos, de nem ez a lenyeg. En foglalkozok vele 100%-ban.
Ha beletoltenem a szalmat egy takaro huzatba? Ugyis adna jo meleget?
Ertem en, hogy nem kell a kutyahazban 25 foknak lennie, de azert minusz 20-at se szeretnek neki.
Ruhaanyag akkor is magába szívja a nedvességet, ha szalma a bélése.
Anyádnak meg kell mondani, hogy ha állatot fogadunk be, akkor a szükségleteit ki kell elégíteni.
A szalmát az én kutyáim ne viselik el az ólban. Folyton kihordják és tele az udvar vele.
Kiszolgált szőnyeggel bélelem ki az ólat, amelyet 1-2 naponta beviszek a kazán mellé és néhány óra alatt megszárítom. A szőnyeg az ól falát is beborítja és a kutya nem rángatja ki.
"Keverek kutyusom van.
O mindig hazsartos,"
Minek neked egy házsártos kutya?
Viccet félretéve a legfontosabb a kutyaház mérete. Akkora kell, amiben összegömbölyödve fér el. Ha ennél nagyobb, nem tudja a saját testhőjével befűteni.
Osszegombolyodve pont elfer, kinyuzta mar nem nagyon.
Az ajtora milyen anyagbol tegyek szelfogot?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!