Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya benttartásával való...

Kerdezoke kérdése:

Kutya benttartásával való ellentétek?

Figyelt kérdés
Szálkásszőrű tacskónk van. Anya "szemre" vette meg a kutyát, mert cuki volt. Most lett egy éves a napokban és közeleg a tél. Egy németjuhásszal van kint (9.éves). Látom hogy a kis tacsi sokszor iszonyúan fázik, így egy nap mikor anyáék nem voltak otthon bevittem a házba egy nem használt helyen tartani a kutyát éjszaka. Láttam hogy bent sokkal nyugodtabban alszik mint kinnt (éjféltől reggel 9:30-ig teljesen nyugodtan aludt, meg se mozdult). De reggel suliba készülődés közben látom hogy nem alszik a kutya, remeg stb. Anyáék nem hajlandóak megengedni hogy velem aludjon a kutya mert ők régimódian élnek, vagyis a kutya kintre való, meglesz az. Tanácsokat szeretnék kérni hogy miként győzhetném meg őket. (Apának sok évtizede németjuhászokkal volt dolga, így szerintem azt gondolja hogy ha a nagy kutya, akkor a kis kutya némi szőrrel is bírja)

2017. nov. 24. 21:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha sehogy nem tudod rávenni a szüleidet, hogy engedjék be, akkor a kutyaház is jobb a semminél. Tedd szélvédett helyre és béleld ki szalmával (ne ronggyal, takaróval, mert az átnedvesedik és még rosszabb, mintha semmi se lenne), a bejáratára meg szegezz egy szőnyegdarabot.
2017. nov. 26. 00:09
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! :)
2017. nov. 26. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!