Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Családi házba ti beengeditek...

Családi házba ti beengeditek a kutyátokat?

Figyelt kérdés
2017. nov. 9. 20:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem beengedjük, hanem ott lakik. Ha ki akar menni, kiengedjük. De ez általában csak akkor fordul elő, amikor mi is kimegyünk.
2017. nov. 10. 00:35
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Persze, kivéve mikor esik és.csupasárosan jövünk haza sétárol (mert imádja a vizet és mindenbe belehentereg).

Akkor először garázs, megfürdetjük megszáritjuk és aztán mehet be - mi meg a zuhany alá mert a kutyán lévö kosz 90 százaléka ránk került :)

2017. nov. 10. 07:32
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, imád a kandalló előtt aludni a pitem.
2017. nov. 10. 09:14
 14/22 anonim ***** válasza:
28%

Na, jöhet lepontozás, ide lőjetek!

Mi sosem tartottunk bent kutyát, kint van a kertben a helye. Eddig egyik sem tűnt lelkibetegnek tőle, mivel rendszeresen foglalkozunk vele, visszük sétálni, sportolni, stb. Csak akkor jöhet be, mikor tüzijáték van vagy dörög, mert attól pánikol. Szerintem nem egészséges dolog a fajták többségében lakásban tartani. A kutya egy kutya, más igényekkel és komfortzónával, mint az ember. Nem tartom normálisnak, mikor embernek vagy kisbabának vannak kezelve.

2017. nov. 10. 10:21
 15/22 anonim ***** válasza:
36%
Nálunk este és reggel bejöhet míg készítem a kajáját, de csak az előszobába. Amúgy kint van, és teljesen megfelel neki, minden nap meg van a séta, hétvégén suli. Nagy testű így kint a helye, de szilveszter előtt egy két nap és szilveszterkor bent lehet, de csak a helyén. Megszokta így. 10 hónapos koráig bent volt sokat a nappaliban, de meguntam az állandó takarítást, így lekorlátoztam az előszobáig, ha beljebb akar jönni már rakom is ki az udvarra.
2017. nov. 10. 11:02
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól, hogy valaki vele szeretne élni és nem mellette (gazdi bent, kutya a kertben) még egyáltalán nem kezeli gyerekként.
2017. nov. 10. 11:56
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Én nem pontozlak le 14-es, de te is lehetnél "megértőbb". Mert kutya és kutya között is lehet különbség.

A pitem pl szőrzetéből adódóan nem tartható kint (Ahogy a dobbermanok, sztaffordok, boxerek, yorkik sem pl).

SZóval akkor jó időben legyen kint nélkülem, rossz időben meg bent velem?

És ha hiszed, ha nem, nem gyerekként van kezelve, hanem kutyaként. Jól nevelt, okos kutya.

2017. nov. 10. 12:08
 18/22 anonim ***** válasza:
Én adtam a 7-es választ: az, hogy naponta pár órát benn tölthet, nem hiszem, hogy hú de nagy elkényeztetés jele lenne. De a kutya szeret a falkával lenni, miért fosztanám meg ettől? Az, hogy a nappali számára kijelölt helyén elvan, egyáltalán nem zavaró, és sok takarítanivaló sincs utána.
2017. nov. 10. 18:52
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, hogy a gyakorin, akik kint tartják a kutyáikat, mind több órát foglalkoznak, beszélgetnek futnak, edzenek vele, iskolába járatják. Hát persze!

Ezzel szemben én csak két példáját látom csak a "kint tartósoknak"

Az egyik Tahófalván lakik, vagy onnan szökött és genetikusan arra van kódolva hetedíziglen visszamenőleg, hogy a kutya nem más, mint a ház tartozéka, aki zömében leszopott csonton él és ha megbetegszik és elpusztul a szar tartási körülményei miatt, akkor a "szomszéd megmérgezte" és jöhet a következő nyomorult.

A másik, akinek csupán státuszszimbólumként kell a több százezres, pedigrés kutya, de egyébként letojja, nem is szereti, de megmutatja a világnak, hogy neki erre is "fussa"

2017. nov. 10. 19:11
 20/22 anonim ***** válasza:
78%

Tényleg, akik nem engedik be a kutyájukat, azoknak mi a francnak kutya?

Mert azt ugyebár már letárgyaltuk, hogy a "házőrzés" funkciója a kutyának mára már megdőlt.

2017. nov. 10. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!