Ti mivel (táp, konzerv, szalámi, főtt, nyers) etetitek a kutyátokat? Milyen márka (táp, konzerv, szalámi) vagy miket kap (főtt, nyers) és milyen fajta kutya?
Gimnáziumban egy dolgozatomhoz kellene egy ilyen felmérés. Tehát mindenki válasza érdekel, az is ha vegyesen eteti a kutyát.
Köszönöm!
Szia!
Én táppal etetem a 10 hónapos törpe tacsi kutyámat. A mi városunkban van egy bolt, ahol megmondod, hogy milyen fajta a kutyád és mennyi idős, és olyan tápot kevernek neki. A miénk neve SUSA PUPPY.
Remélem tudtam segíteni! :)
Gratulálok utolsó. A moslék a disznónak való, nem a kutyának. A főtt tészta pedig sem embernek, sem állatnak nem ideális táplálék.
Én barf szerint etetem a kutyámat. Ő egy cavalier king charles spániel. 1 éves múlt. Kölyökkorában Orijen Puppy tápot kapott, de inkább váltottam nyers etetésre. Nem bántam meg. A kutya szemmel láthatóan szebb, pedig eddig sem volt ronda a szőre. Inkább úgy mondanám még szebb lett. Egészsége tökéletes, a fogsora is szebb. Ami a legfontosabb :
- tudom mit eszik : saját bio zöldségek, gyümölcsök, csirke + megbízható embertől bárány, nyúl, hal. A tápokban nesterséges anyagok vannak.
- olcsóbban kijövünk, mint táppal
- a kutya nagyobb élvezettel eszik, várja az etetést. Tápnál ennyire nem volt lelkes, de megértem.
Barf! 40kilos ambully.
4 hónapos bully barf plusz vitaminok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!