Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti mivel (táp, konzerv,...

Ti mivel (táp, konzerv, szalámi, főtt, nyers) etetitek a kutyátokat? Milyen márka (táp, konzerv, szalámi) vagy miket kap (főtt, nyers) és milyen fajta kutya?

Figyelt kérdés

Gimnáziumban egy dolgozatomhoz kellene egy ilyen felmérés. Tehát mindenki válasza érdekel, az is ha vegyesen eteti a kutyát.

Köszönöm!

2017. jún. 19. 14:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én táppal etetem a 10 hónapos törpe tacsi kutyámat. A mi városunkban van egy bolt, ahol megmondod, hogy milyen fajta a kutyád és mennyi idős, és olyan tápot kevernek neki. A miénk neve SUSA PUPPY.

Remélem tudtam segíteni! :)

2017. jún. 19. 15:02
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyers, 2 kutyát (skót juhászok) + 1 macskát (sima befogadtott házimacska).
2017. jún. 19. 15:50
 3/19 anonim ***** válasza:
10%
Kinti kutya. Nem fajtisztának mondott agyon nemesített állat. Főtt csirkehús, tészta, meg étel maradék.
2017. jún. 19. 15:54
 4/19 anonim ***** válasza:
7%
Dalmata, főleg konzerv és táp, néha szalámi, maradék, nyers tojást is kap, sok a tyúkunk.
2017. jún. 19. 15:58
 5/19 anonim ***** válasza:
83%

Gratulálok utolsó. A moslék a disznónak való, nem a kutyának. A főtt tészta pedig sem embernek, sem állatnak nem ideális táplálék.

Én barf szerint etetem a kutyámat. Ő egy cavalier king charles spániel. 1 éves múlt. Kölyökkorában Orijen Puppy tápot kapott, de inkább váltottam nyers etetésre. Nem bántam meg. A kutya szemmel láthatóan szebb, pedig eddig sem volt ronda a szőre. Inkább úgy mondanám még szebb lett. Egészsége tökéletes, a fogsora is szebb. Ami a legfontosabb :

- tudom mit eszik : saját bio zöldségek, gyümölcsök, csirke + megbízható embertől bárány, nyúl, hal. A tápokban nesterséges anyagok vannak.

- olcsóbban kijövünk, mint táppal

- a kutya nagyobb élvezettel eszik, várja az etetést. Tápnál ennyire nem volt lelkes, de megértem.

2017. jún. 19. 16:04
 6/19 anonim ***** válasza:
73%
* utolsó előtti.
2017. jún. 19. 16:05
 7/19 anonim ***** válasza:
55%

Barf! 40kilos ambully.

4 hónapos bully barf plusz vitaminok!

2017. jún. 19. 16:38
 8/19 anonim ***** válasza:
Táppal etetünk. Pro pac ultimates meadow prime. Törpe schnauzer, 7 éves.
2017. jún. 19. 17:38
 9/19 anonim ***** válasza:
Taste of the wild, sharpei és tacskó de kutatom a nyers etetést és szeretnék átállni.
2017. jún. 19. 18:02
 10/19 anonim ***** válasza:
7 hónapos keverék, Brit Prémiumot kap plusz hetente 1-szer egy 200 grammos konzervet és 1 tojást.
2017. jún. 19. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!