Családi házba ti beengeditek a kutyátokat?
Figyelt kérdés
2017. nov. 9. 20:42
1/22 anonim válasza:
Igen.
Nálunk családtagok és ennek megfelelően vannak ápolva és ellátva, minden szempontból.
3/22 anonim válasza:
Igen, sőt, van olyan idős kutyus aki tényleg csak pisilni jár már ki. Teljes jogú családtagok.
4/22 anonim válasza:
Nem. Mi csak dísznek tartjuk a kutyát és moslékon él hisz ez a rendje. Elvégre 1800at írunk. Miféle barom engedi be a kutyáját? /s
5/22 anonim válasza:
A gyengébbek kedvéért, az előttem szóló csak ironizált!:)
... és igen!
De nem csak beengedjük, hanem velünk él.
7/22 anonim válasza:
Persze. (Nem is szólva arról, hogy amikor már ilyen korán (vagy még korábban) sötétedik, ha nem engedném be, csak hétvégén láthatnám - de különben is úgy gondolom, hogy a kinti-benti a legideálisabb tartási mód.
8/22 anonim válasza:
Be!
Sőt, én kettőt "engedek be"!:)
9/22 anonim válasza:
Mi panelban lakunk 2 kutyával, de tervben van hogy hamarosan kertesbe költözünk. Mi sem természetesebb annál, hogy acsalád tagokat (kutyákat) beengedjük a házba. Egyszer írta valaki, nagyon tetszett "anyám se az ólban alszik". :) Szerintem a lehető legjobb tartási mód a kertes házas kinti-benti.
10/22 anonim válasza:
Beengedtük, de most már nem. (Mivel lebetegedett, és sajnos elment végül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!