Ti is beengeditek a kutyátokat, cicátokat éjszakára télen?
Barátom apjánál van egy kinti fekete cica és egy benti szürke. A szürke az az ágyon alszik. Ő azt csinál amit akar, nem tudsz neki megtiltani semmit. Meg van egy idegen macska ami odaszokott jönni enni. Van 3 kutya, kettő kint, egy bent. A nagy öreg bobtail hím az szeret a hófúvással szemben állni és élvezi hogy esik az arcába a hó. Van egy kisebb nőstény kutya is kint, és 2 kutyaház.
Egy nőstény németjuhász bent, mert őrá oda kell figyelni, sokszor összeverekszik a kinti nősténnyel.
A macska ott van, ahol akar. Nyáron csak enni jár haza, télen alig van kint.
A kutyáim simán bírják a mínusz fokokat, de kinti-bentiek, mivel így több időt tudunk együtt tölteni. Éjszakákat bent töltik, kiskoruk óta így szokták meg.
Kegyetlenség kint hagyni az állatokat szélsőséges körülmények között.
Aki nem hiszi, az öltözzön fel jól, és töltsön odakint néhány hetet.
Kutyám nyáron éjjel kint alszik a hűvös homokban :) Nappal mindig bejön, nyitva az ajtó...hűsöl a fürdőben a kövön. Mikor megunom, hogy több lapátnyi homokot hord be, akkor közlöm vele, hogy takarodó kifele. Ez megy így pár napig, aztán inkább kint marad :D Úgyis eleget vagyunk együtt nyáron kint a szabadban. Persze sokszor volt, hogy bent döglött a kanapé mellett, amíg tv-ztem :)
Ősszel egyre többet volt bent délután és este.
Október közepétől a délutáni séta után este 18-tól bent aludt éjjel is, lefekvés előtt még utolsó pisi az utcán.
Ebben a hidegben tavaly kizárólag szoba kutya volt...idén nem akarom ezt. Tegnap a jeges szélben egész nap bent volt.
Ma délelőtti séta után kint hagytam és 14 felé engedtem be, itt durmol mellettem :D
Van jó kis szigetelt háza pokrócokkal, meg az ajtó előtt kanapé a kertben. Tehát nem fagy meg.
De szeretem, ha bent van, mert a sétákon kívül nem nagyon mozdulok ki hozzá...így bent van a szeretgetés, tanítás és etetés is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!