Segítsetek, mit tehetnék?
Kérlek szépen benneteket segítsetek megmenteni az életét...:(
A történetem a következő:
Milánkát 2009 januárjában fogadtam örökbe a Szentendrei Árvácska Egyesülettől.Nagyon boldogok voltunk,nagyon-nagyon okos kiskutya volt,sok mindent megtanítottam neki,s csodák-csodájára a szobatisztaságra is csupán két hét kellett.Nagyon gyorsan tanult,igazi kis házörző,hűséges nagyon szerető kiskutya.
Aztán sajnos az örömünk nem sokáig tartott,mert a munkahelyem lehelyezett Keszthelyre-Budapestről és vittem magammal őt is, de ott nem engedték meg az albérletembe,hogy magammal vigyem!!!A szívem szakadt meg miatta, de sajnos választanom kellett a munkahelyem és ő közte...
Sajnos ha otthon maradok,akkor munkám nincsen,kénytelen voltam visszavinni a menhelyre..nem írom le,hogy milyen lelkiismeretfurdalásom van miatta.
Most úgy látom Milánkának már nem sok esélye maradt,sajnos nafgyon szabadulni szeretne a fogságból,s ha látogató érkezik hozzá,aki talán örökbe fogadná,megriad,mivel olyan erősen szeretetre vágyik,hogy össze-vissza ugrál rá :(
El fogják hamarosan altatni,és azt nem fogom kibírni-az biztos....:( :(
Nagyon KÉRLEK BENNETEKET,akinek lehetősége van,nagyon kérem:FOGADJA ÖRÖKBE!!!Nem fogja megbánni az,akié lesz,bárcsak tehetném én!!!!Segítsetek kérlek benneteket!!!!!!!!!
Képek Milánkáról:
[link] ezen velem,mikor örökbe fogadtam-BOLDOGAN :(
[link] ITT VELEM,MIKOR VISSZA VITTEM...........SEGÍTSETEK KÉRLEK BENNETEKET!!!!!!!

Hát mit írhatnék neked ! Jelenleg is 4 kutyám van és még sorolhatnám mennyi van mellettük !
Így segíteni nem tudok , pontozzatok le nyugodtan DE nem válnék meg semmilyen körülmények között egyetlen egy kutyámtól , lovamtól , nyuszimtól ..... stb... sem !!
Ha egy kicsi is szeretted a kutyust, akkor hogyan volt szived visszavinni őt :(
Én 3 hétig dolgoztam és rájöttem hogy ez a munka amit én dolgoztam nem jó nekem , hiszen az állataimmal nem tudnék eleget törődni így , hát felmondtam !
És sajnálom hogy még "neked áll feljebb" hogy nem azt írtuk neked hogy persze jól tetted, mást nem is tehettél volna hogy visszavitten a menhelyre !
Keress másik albérletet és vidd vissza , igaza van aki azt írta ha gyereked lesz azt is valakinek lepasszolod ha más munkád lesz ?? Ő egy élet, és nem ezt érdemli , arra hogy egy kutyát menhelyre adjon az ember NINCSEN SEMMI MAGYARÁZAT , SEM INDOK , SEM OK !!
9:41-es nagyon köszönöm Neked ....-remélem sikerül szegénykémnek jó ,szerető gazdit találni...
Utolsó:nagyon örülök,hgy kimondtad a véleményedet-igen,egy szar ember vagyok...

A témát felvetőhöz lenne egy kérdésem. Miért nem kerestél olyan albérletet, ahova lehet kutyát vinni? Időhiány? Kedvhiány? Lehet találni olyan lakást, ahova lehet kutyát is vinni, csak kicsit lehet tovább tart, de nem lehetetlen.
Nem piszkálni akarlak a kérdésemmel, csak nagyon kíváncsi vagyok, mi az oka.

Nemnemnem..nem támadólag kérdeztem, csak kíváncsi voltam a körülményekre! Mostmár viszont lenne időd másik albérletet keresni nem? Ne add fel, keress új lakást és vedd újra magadhoz a kutyusod!
Sok sikert, remélem eredményes lesz!

Az Árvácska NEM altat,csak nagyon beteg állatot.
Nem sintértelep,náluk NINCS helyhiány miatt altatás.Az informátorod rossz infot adott.Vagy csak a drámát akarod fokozni?
Pontosan tudom,mi hogy megy ott,dolgoztam náluk.Több olyankutya is van,aki hónapok óta ott van,eszükbe sincs lealtatni őket.
Nem lehetne megoldás egy Keszthely környéki panzió,mígnem találsz normális albérletet?
Tudom,nem olcsó és a Tesco nem fizet túl jól,de 2-3 hetet meg tudnál így oldani,azalatt pedig találhatnál normális albérletet.

És ugyan, áruld már el légy szives, hogy honnan származik ez az információd? Netán telefonon érdeklődsz a kidobott kutyádról? Na, ez az, amit kétlek! Tényleg szeretném, ha erre a kérdésre válaszolnál, mert ezzel az információval másokat is félretájékoztatsz. Az Árvácska NEM altat!
Azt nem is kommentálom, hogy a kutyádat lepasszoltad, megvan a véleményem, de gondolom, téged a mások véleménye nem izgat.
Szóval várom a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!