A Kutyusok faházát mivel lehetne a leghatásosabban kitakarítani így télen? Van valami por esetleg bolhák ellen, ha egyáltalán vannak a házukban.
Figyelt kérdés
2017. okt. 30. 11:47
1/4 anonim válasza:
Kiszeded a szalmát, pokrócot, ami benne van, kisöpröd, kitörlöd. A tiszta takarót, száraz szalmát visszarakod. A kutyára meg gondolom amúgy is raksz bolha elleni cseppeket vagy nyakörvet. Arra figyelj leginkább, hogy a sáros, esős időben belülről száraz maradjon a kutyaház. Én a kenneleket naponta takarítom.
2/4 anonim válasza:
Én Insecticiddel fújkálom, de persze a kutyát is kezeljük, hogy megelőzzük a dolgot. Por ellen annyi, hogy pár naponta kitakarítom, cserélem a pokrócát. levehető a ház teteje, így könnyű.
3/4 anonim válasza:
Még nincs tél. Lemosod hypós vízzel kívül-belül. A szél majd kiszárítja.
Bolha ellen nálam időnként Piretrin port szórtam bele jó bőven. Semmi gond, ha bele is fekszik a kutya.
4/4 anonim válasza:
Piret mix por. Minden állatnál alkalmazható szer.
Ha pedig szalmával/szénával béleled a házát, keverhetsz még bele száraz diófalevelet is, ami szintén távon tartja az élősködőket. Ez az egyik legegyszerűbb, vegyszermentes bio megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!