Hogyan harcolhatunk a leghatásosabban az öregedés ellen?
köszi :)
írhattok még
Néha érdemes kutakodni a történelem nagyjai között is,hogy anno annak idején amikor nem voltak zöld teák,nem voltak ránctalanítókrémek,és egyéb dolgok mitől lett valaki "örök fiatal"
A leghíresebb örök szépség II.Henrik szeretője volt Diane de Poitiers. A hölgy még az 50 évei végén is gyönyörű,ránctalan és fiatalos volt..Azért ezt 1560-as években nagy csodának tartották,mert nem tudták mitől maradt olyan frissítően fiatalos. A hölgynek egy nagy titka volt.Élete végéig minden áldott nap sportolt,(lovagolt) és a patak hideg vízében megfürdött. Télen a jéghideg vízben is fürdött,ahogy nyáron is..A hideg friss víz folyamatosan regenálta a bőrét..1566-ban 67 évesen halt meg..Azért ezt a kort nagyon kevesen élték meg,és nagyon kevesen mondhatták el magukról,hogy szinte ránctalanul élték le az életüket..
Én akkor olvastam erről amikor 19 éve voltam.Bár nem fürdők hideg patakban,de azóta minden áldott nap a reggelt úgy kezdem,hogy jéghideg csapvízben mosom meg az arcomat,és így is fekszem le.Hideg vízzel mosom az arcom..
39 éves vagyok,és sehol egy ránc..Sokan el sem hiszik a koromat..Én 20 év óta elfogadom,hogy a hideg víz tényleg csodákra képes..
Csak megjegyzem,hogy amióta szaunázni járok,és látom,hogy pár idősebb nő a meleg gőzből egyből a hideg medencébe majd a melegbe és újra a hideg medencébe mennek,milyen szép a feszes a bőrük,nos azóta ezt is csinálom..A narancsbőrt már rég elfelejtettem...
Én is köszi, mostantól én is hideg vízzel mosom az arcomat!
19/L
ma 12:22
Tényleg szép nő..de hát ki nem lenne ha plasztikai műtéten,és botox kezelésen esne át.
Nem hiszem hogy a kérdezőt ezek a megoldások érdekelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!