Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kezelhetem leghatásosab...

Hogyan kezelhetem leghatásosabban a nyelv pc-t?

Figyelt kérdés
csináltatni szeretnék. a kamilla tea tényleg ennyire hatásos? vagy inkább a jég? a szúrás utána napok tényleg annyira kegyetlenek, mint ahogy sokan állítják?? helphelp! :D
2011. jan. 14. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
kamillateát ajánlom. amúgy változó, valakinek gáz, valakinek meg sem kottyan.
2011. jan. 14. 19:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Én semmi általad említett dolgot nem használtam, csak rendesen öblögettem, semmi baja nem lett.Nem tudom, mit értesz kegyetlen alatt.Nekem estére már be sem volt dagadva, 1 hétig igaz, hogy nem nagyon tudtam enni, de ha nagyon akartam, szilárd kaját is tudtam enni, csak sokáig tartott.
2011. jan. 15. 15:47
 3/9 A kérdező kommentje:
itt az oldalon olvasgattam mások tapasztalatait, és volt olyan, aki kivette, mert nem bírta a fájdalmat o.O mondjuk ezt enyhe túlzásnak tartom, nekem van köldök pc-m és abszolúte nem fájt, amikor szúrták. jó, a nyelv érzékenyebb és puhább, de ettől függetlenül nem hiszem, hogy annyira halálosan fájdalmas lenne. sokan írták, hogy egy hétig csak pépeset tudtak enni és még beszélni sem tudtak a fájdalomtól és ez egy kicsit elrettentő :D:D:D
2011. jan. 15. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Fájdalom??Nekem egy másodpercig sem fájt.Én szúrás után kb. 15 percre elkezdtem pöszén beszélni, a haverok direkt szivattak én majd belehaltam a röhögésbe, nem a fájdalomba.

Akkor szokott fájni, ha véletlen ráharapok, na az marha sz@r.

2011. jan. 15. 16:57
 5/9 A kérdező kommentje:
végre valaki pozitív :D én minél hamarabb szeretném műanyagra cserélni, remélem azzal kevesebb az esélyem, hogy kitöröm a fogam :D:D:D
2011. jan. 15. 22:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezzel sem töröd ki a fogad.Műanyag nincs is, csak szilikon, de mondjuk én azt nem ajánlanám, barátnőm lazán félbeharapta a szárát.
2011. jan. 16. 11:45
 7/9 A kérdező kommentje:

igen, arra gondoltam, bocsi :) szilikon.

volt egy ismerősöm, aki rágózás közben ráharapott a fém bogyóra. 80ezerért csinálták meg a fogát. de gondolom ez 100 esetből 1szer fordul elő...

2011. jan. 16. 12:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát igen, nagyon szerencsétlenül is rá lehet harapni, nekem 8 éve van meg, össze se tudom számolni, hányszor haraptam rá, 1x le is nyeltem.Semmi nem lett a fogaimmal, bár a metszőfogaim kicsit lekoptak.
2011. jan. 16. 12:57
 9/9 A kérdező kommentje:
:) köszönöm a választ. remélem nekem sikerül nem ráharapni :D:D:D mindenesetre ki szeretném cserélni szilikonra, ugyanis itthon nem tervezem bejelenteni :D hátha tovább tudom titkolni :P
2011. jan. 16. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!