Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 4hetes kiskutyámnak görbe...

4hetes kiskutyámnak görbe nagyon az első két lába. És felül a lábán mindkettőn belül van egy-egy mélyedés. Ez diszplázia esetleg? Eddig még sose találkoztam ilyennel.

Figyelt kérdés
Doki hétfőn kijön hozzá. Első oltásáig nem szeretném elvinni a kórházba nehogy benyeljen valamit,a doki is ezt mondta,hogy addig ne hurcolásszam. De röntgen nélkül ,semmit se lehet tudni pontosan. Esetleg valaki járt már így? Az alom többi tagja szép,egészséges. Ez volt a legkissebb , de nem sokkal van lemaradva. Royal tápot már kapnak 3 hetes koruk óta. Esetleg zöldkagyló kivonat? Vagy fásli? Ezeket mondta a doki latatlanba telefonba. De hétfőig megbolondulok,hogy mi lehet.
2017. okt. 28. 15:45
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Igen az angol kórra én is gondoltam.
2017. okt. 28. 20:58
 22/23 A kérdező kommentje:
Aki esetleg még nézi, vitaminhiány volt a kiskutyának. Mára nagyon sokat javult az állapota szerencsére. Napról napra szebb,egészségesebb. Most már úgy néz ki a lába mint a többinek. Nagyon durva,hogy milyen hamar helyrejönnek ennyi idősen, ha esetleg valakinek ilyen problémája lenne, nekünk doki ajánlotta a gyakoribbi féreghajtást nála( mert vitamint elszívnak a kis mocskok ), egy-egy tojás a kajába,de hőkezeljétek nehogy szalmonnellás legyen, plusz Royal tápszer a kajába bőven. Tápot mi Royalt adunk keverve Energie rizses-bárányos táppal. Ja meg amint süt a nap,egyből jönnek ki napozni . Remélem ti nem fogtok így járni mert baromi ijesztő volt.
2017. nov. 2. 10:32
 23/23 anonim ***** válasza:

Vagyis D vitamin hiánya volt? Ez az angolkor.

Nem biztos, hogy te követtél el hibát, hiszen a többieknél nem jött elő. valamiért ez a kicsi nem volt képes hasznosítani a D vitamint.Jó egészséget a kicsinek is !

2017. nov. 2. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!