4hetes kiskutyámnak görbe nagyon az első két lába. És felül a lábán mindkettőn belül van egy-egy mélyedés. Ez diszplázia esetleg? Eddig még sose találkoztam ilyennel.
Ha ő volt legkisebb nem lehet hogy valamilyen fejlődési rendellenesség alakult ki nála hogy kevesebb táplálékhoz jutott mindig?
Ne is vidd el addig a kórházba, de a doki valszeg nem sokat fog tudni mondani röntgen nélkül. A mozgásában van valamilyen változás? Milyen fajta egyébként? Már csak hogy hajlamosak-e jobban a diszpláziára. A szülők szűrései megvannak? De egyébként még szerintem korai lenne kijönnie a diszpláziának ilyen fiatal korban.
Azt értem de a szűréseket megcsináltad náluk? Mondjuk nekem még mindig gyanúsabb a fejlődési rendellenesség.
Képet kepfeltoltes.hu-ra tudsz feltenni és belinkeled ide.
Az a baj, hogy itt nem látszik eléggé,amikor rááll teljesen,akkor látszik a legjobban. Látjátok a kis mélyedést? Olyan nincs a többinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!