Valaki segítene a véleményével?
Melyikben van több hatóanyag? Melyik erősebb, hatékonyabb?
Köszönöm szépen!
Én megkérdezném az állatorvost, vagy pedig a Barhshopnak vannak üzletei ahol biztos kérhetsz szaktanácsot ezzel kapcsolatban.
Az Arthrocol jobb összetételben. Lehet én is kipróbálom a kutyámnál. Ahogy nézem árbarát is.
Jobbulást az ebednek, a sok idióta firkát meg ne vedd figyelembe, rengeteg ember funkcionális analfabéta, amit grafomániával tetéz.
Mielőtt ilyesmit adnál a kutyusnak, beszélj az állatorvossal! Amennyiben nem akarod akkor keress természetes bio termékeket. Pl. zöldkagyló kivonatot.
Ha indokolt a gyógyszeres kezelés azt vedd és add melyet az állatorvos javasol.
Istenem....
Megoldódott, téma lezárva részemről!
#3 Neked köszönöm a választ!
Aha, az #4 nagyon hasznos. Komolyan nem értem, ez valami önbizalomhiány vagy lustaság, hogy egy általános iskola negyedik osztályos szintű számolást nem hajlandó pár perc alatt elvégezni valaki?
Felmerül a kérdés, hogy melyik hatóanyaggal foglalkozzunk egyáltalán. Szerintem legyen csak a glükózamin, mert ott még félig-meddig bizonyított a hatás, a kondroitin-szulfátnál nem annyira, az msm-nél még kevésbé, a kollagén dettó, ráadásul azt eleve eszik a kutya a hússal, úgyhogy abszolút érdektelen szvsz.
Szóval glükózamin:
(vegyünk mondjuk egy 30 kilós kutyát, mert nekem is az van, a kérdezőnek meg nem tudjuk)
-Arthrocol Rocky: napi 2x10+5=25ml az adag, ebben 25/100x5000=1250mg glükózamin van, 350/25=14 napig elég a flakon, 4500 forint.
-Artro Strong: napi 3x1=3 tabletta az adag, ebben 3x500=1500mg glükózamin van, 80/3~27 napig elég a doboz 5160 forintért.
Asszem elég egyértelmű, hogy az Artro Strong a nyerő, ráadásul abban glükózamin-szulfát van, míg az Artrocol Rockyban glükózamin-hidroklorid, az előbbi több kutatás szerint hatásosabb (már ha egyáltalán).
(off: a hozzászólásaimat meg ne törölgessétek, amíg kulturáltak, akkor se, ha nem tetszik...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!