Hatéves németjuhász ízületit mivel tudnám védeni? Megelőzhető/csökkenthető a diszplázia?
Mivel a kutyám rossz helyről származik, ráadásul kölyökként egy ideig Pedigreet és haszonló rosszminőségű kajákat evett, félek, hogy idősebb korára lerobban a csípője.
Olvastam a zöldkagylóról, az ilyen idős korban tud még valamit segíteni?
Synoquin kúraszerűen nagyon hatásos. Rzen kívül vannak nagyon jó zöldkagyló készítmények vagy halolajok.
GF600 nagyon jó, vagy a Nutrolin joint duoját én nagyon tudom ajánlani. Mind kúraszerűen alkalmazva jó.
Első kör egy röntgen a csípője állapotáról.
A legegészségesebb kutya ízületei is idősödéssel meszesednek, kopnak, mint az embereknek.
Szerintem röntgen után az orvos az állapotához mérten fog ajánlani étrend kiegészítőt.
Zöldkagyló kúraszerűen ajánlott egy középkorú németjuhásznak. Nekem szintén hatéves rotim van, sajnos nála a diszplázia szűrés is pozitív volt, és már tünetei is voltak (sántított, sírt felkelésnél). Ő ezeket a vitaminokat szedte kúraszerűen, plusz halolajat, tudom ajánlani, egyelőre most tünetmentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!