Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem tudjatok esetleg, hogy a...

Nem tudjatok esetleg, hogy a kutyanak szabad a boltban kaphato lugos viz fogyasztasa?

Figyelt kérdés

2017. okt. 27. 17:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hogy én mennyire hülye vagyok. Erre nem is gondoltam, illetve sehol nem kerestem rá. Tápot egyáltalán nem adok neki már, mert nagyon rosszat írnak róla. Húst kap különböző zöldségekkel illetve egy kis almát. De a fehérjéről nem tudtam, hogy káros így kapott mostanában túrót joghurttal, hiszen egy kutyás oldalon olvastam, hogy azt ehetnek. Hát nem tudom, ebbe valószínű bele fogok már bolondulni, hogy mivel ártok és mivel nem. Nincs még egyenlőre diagnózis. A laborban is vita volt a mintáját illetően, hogy gyulladás vagy limfóma. Mint mondtam pénteken megyünk biopsziára. Ennél rosszabb, szörnyűbb dolog nem igazán történhetett volna velem. Köszi mindenkinek.
2017. okt. 28. 07:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Sajnálom:(. Állatorvostól nem tudsz tanácsot kérni esetleg? (Ha tejterméket adsz neki, akkor legyen laktózmentes mert a legtöbb kutyának nincs laktáz enzime. Bár ha eddig nem volt baja a kutyusnak tőle akkor lehet a tiéd pont nem érzékeny)
2017. okt. 28. 07:50
 13/16 A kérdező kommentje:
Pénteken megyünk majd az Á.H.O.K- ba!
2017. okt. 28. 08:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem eszik olyan forrón a kását :)

Fehérje kell a kutyának, szüksége van rá.

Pusztán arra szerettem volna rávilágítani, hogy esetleg kapjon kevesebbet belőle. Túróval, tojással, joghurttal biztosan nem ártasz, ha alkalomadtán adsz neki.

A hús viszont pl. ne vörös hús legyen, hanem talán nyúl, bárány, kacsa, ilyesmi...ergó fehér, sovány husit válassz, aminek alacsonyabb a fehérjetartalma is.

Kitartás!

2017. okt. 28. 11:03
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

" a daganat protein által tud növekedni. Emiatt azt javaslom, válts alacsonyabb fehérjetartalmú tápra, ami lehetőleg sovány húsokból álljon. "

Ez egy marhaság így. Éheztesd ki fehérjére a szervezetet, attól a daganat nem fog kevésbé növekedni, csak a többi testi sejt fog "éhezni".

"Fehérjebevitel növelése

A fehérje fontos a szervezet növekedéséhez, egészségéhez, és felépüléséhez. Ha beteg, akkor is szüksége lehet extra fehérjére.

Részletek: [link]

"Az étrend legfontosabb célja a jó tápláltsági állapot elérése. Ezt minden hiedelemmel ellentétben fehérje gazdag étrenddel tudjuk biztosítani! Ha nem eszik elég fehérjét, akkor a saját fehérjéit kezdi bontani, de nem a daganat fehérjéit, hanem az izmokból, vérből. Ennek következtében legyengül a védekezőképessége (immunrendszere), csökken a vér szállító fehérjéinek mennyisége, romlik az emésztés (fehérje alapú enzimek hiánya), tápanyagok hasznosulása, erőtlenség és erőteljes sorvadas, testtömeg vesztés lép fel. Mindezek gátolják, hogy a kezeléssel járó megterhelést elviselje."

[link]

2017. okt. 28. 13:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Vörös hús a kacsa meg a barany is. Mellesleg a vörös húsok magasabb mennyiségben tartalmaznak kutyáknak nagyon fontos(testtomegukhoz viszonyítottan pedig kifejezetten magas )vas-cink-b12 stb stb anyagokat.
2017. nov. 3. 05:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!