Mennyi egy kifejlett német juhász "fogyasztása"?
Figyelt kérdés
Egy felnőtt német juhász kutya, normális minőségű kutyatápból kb. mennyit fogyaszt el egy hónap alatt?2017. júl. 25. 09:00
1/5 anonim válasza:
A miénk (30 kg) kb 6 hét alatt eszik meg 20 kg kb Josera minőségű tápot.
2/5 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy felnőtt alatt 1 éves vagy 8 éves, nem mindegy, hogy 22kg szuka, vagy 40 kiló kan, nem mindegy,hogy néz ki a napi aktivitása....A normális minőség meg megint nem tudom mit takar.
3/5 anonim válasza:
Első vagyok. Szerintem a kérdező csak kb-re szeretné tudni, mert mondjuk német juhászt szeretne, de nem tudja, hogy belefér-e az ellátása a keretbe. Nyilván változó, de azért kb-re be lehet lőni, ha páran leírják, hogy az ő kutyájuk mennyit eszik.
4/5 anonim válasza:
Csak hogy értsd: Egy show vonalas, kertbe kivágott 25kg-os szukának mondjuk odaadsz 300gr/nap Brit Premiumot =4434 Ft/hó
Vagy mondjuk van egy 35kilós munkavonalú kan napi 15-20km mozgással, tanulással stb. és mondjuk adsz neki 500gr Acanat/nap = 27223 Ft/hó Nagyon nem mindegy. A kort, ivart pedig nem is vettük számításba. A kérdező nem írta, hogy kutyát szeretne, és gondolkodik, mit, hogy tudna, vagy pedig hogy meglévő kutyát szeretne inkább táppel etetni.
5/5 A kérdező kommentje:
Szeretnék csak és igen azt szeretném tudni, hogy mennyire lennék képes finanszírozni. Tényleg többet kellett volna írnom. Már van egy alom és egy kis kant néztem ki. A szülei elég nagyok, a szuka ónémet. Nem lesz munka kutya, nem fog 20 Km-eket lefutni naponta.
2017. júl. 26. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!