Kifejlett hím-Amerikai Staffordshire Terrier vs. Német juhász (a nagyobb sötétebb fajta)?
Melyik kutya győzne egy vérre-menő harcban! (Ne gondoljátok hogy leakarnám tesztelni) Nekem német juhászom van még csak kölyök, 6hónapos) És a szomszédban van egy staffordshire terrier igaz az is kölyök de nagyobb tőle! A kérdésem mindkét kutya kifejlett jól táplált hím, melyik nyerne?
Az igaz hogy a staff az harci eb valamilyen szinten, de egy kifejlett németjuhász sokkal magasabb...szerintetek?
stafford egyértelműen, fürge és meg sem érzi a fájdalmat.
egy pillanat alatt eltörné a gerincét.
Nekünk stafford van,valóban nagy a fájdalomtűrő képessége.Ha játék közbe baleset éri,szinte meg sem érzi.Van,hogy véletlenül a farkán állok,de Ő alszik nyugodtan tovább.
Ez nagyban függ a kutya vérmérsékletétől,edzettségétől is.
Azért remélem meg sem fordul a fejedbe,hogy összeugrasszátok őket.Inkább vigyázz rá,tanítgasd és játszatok sokat:)
sosem a magasságon múlik. egyenlő minőségű ellenfelek esetén is a súly számít, nem a centi.
egyébként meg mindig az adott kutyákon múlik... az ilyen "melyik fajta nyerne" kezdetű kérdésekre nincs igazi válasz (max ha az egyik fél valami öleb, vagy ilyesmi).
Nekem volt egy Rottweiler kutyám...
Egyik nap ahogy anyukámék elmentek otthonról autóval,nyitva maradt a nagykapunk.
Én bennt játszottam a számítógépen nyugalomban.
Egyszer csak azt hallom,hogy morog pár kutya.
Kinézek,a Rottweilerem szabadon és egy buta lány póráz nélkül ment a 2 németjuhász kutyájával...
A mi kutyánk valahogy elszabadult és ha nem mentem volna utánna,akkor a 2 németjuhász mai nap sem élne...
Már a sarokba volt a németjuhász az én kutyám meg csak morgott rá a németjuhász meg csak nyüszített...
A másik németjuhász meg egy kis harc után már iszkolt is el...
Szóval a németjuhásznak a stafford ellen sansza sem lenne szerintem...
Nem csak a lány volt buta,hanem az is aki nyitva hagyta a kaput.Mért mivel jobb,ha a 2 kutya pórázon van?A Ti Rotitok attól függetlenül ugyanúgy rátámad a kutyákra.
De idegesít az ilyen felelőtlenség....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!