Kifejlett hím-Amerikai Staffordshire Terrier vs. Német juhász (a nagyobb sötétebb fajta)?
Melyik kutya győzne egy vérre-menő harcban! (Ne gondoljátok hogy leakarnám tesztelni) Nekem német juhászom van még csak kölyök, 6hónapos) És a szomszédban van egy staffordshire terrier igaz az is kölyök de nagyobb tőle! A kérdésem mindkét kutya kifejlett jól táplált hím, melyik nyerne?
Az igaz hogy a staff az harci eb valamilyen szinten, de egy kifejlett németjuhász sokkal magasabb...szerintetek?
Már nem azért,de én nem tehetek róla,hogy a kutyám szétszakította a 4 cm vastag láncot...
Már nem azért,de akkor a lánynak se kellett volna a kutyákat kihozni,ha tudta,hogy póráz nélkül nem lehet kutyát sétáltatni...
Szerintem ha pórázon van a kutyája akkor is ugyanúgy megtámadja a Te kutyád. Itt a Ti kutyátokkal volt a probléma. Felelőtlenek voltatok, ráadásul antiszociális is volt a kutya....
Egyébként kérdező: Az amstaff nyerne. Ismerem közelről mind a két fajtát, német juhászkutyám van is, bár már öreg, de tisztában vagyok, hogy mire képes. De azzal is, hogy az amstaff mire képes. Másban jók, van ami közös bennük, de azt is máshogy csinálják. (közös dolog alatt értem például az őrző-védőt mert mint két fajta alkalmas rá stb)
Egyértelműen az amstaff darabokra szedné a németjuhászt.
Valaki irta, hogy nem a magasság számit, hanem a kg.
Ez úgy ahogy van nem igaz! Sajnos láttam már egy-két dolgot (nem szivesen), 18 kilós pitbull "győzött le" egy kb. 55 kilós kanári-szigetekit úgy, hogy meg sem erőltette magát! Inkább nem irom le hogy hogyan!
Bocsi az offért.
1:Miért van láncon a kutya...már alapból nem értem miért tart kutyát az aki megköti.
2:"Anyumék nyitvahagyták a kaput" Te meg kockultál bent a szobába és bas.ztál bezárni.
Akkor ki is a "buta"?
Szerintem teljesen 2 eséllyes a dolog.
Az, hogy az Amstaff nem érzi annyira a fájdalmat, édeskevés a győzelemhez.
A harci kutyákat KÉPEZNI KELL a harcra. Ha soha nem harcoltatták, az összes harchoz való képessége, és adottsága csak a töredékét éri, nem tudja kihasználni.
Az egyetlen dolog, ami az Amstaff mellett szól, a kitartása, egy hosszúra nyúlt küzdelemben azt kamatoztathatná. De egyébként harci tapasztalat nélkül leginkább a szerencsén múlna.
Ha mindkettő lenne harcoltatva, nyilván jobban előtérbe kerülnének az Amstaff adottságai.
Nem támadt volna neki a MI kutyánk ha a két németjuhász nem jön be az udvarunkba...
De igen,ez sajnos az én hibám is,de ne mondjátok,hogy a lány nem hibás... Póráz nélkül majdnem főúton kutyát vinni...
Igen,bekellett volna csuknom a kaput,csak nem számítottam olyankora,hogy jön egy lány,2 póráz nélküli németjuhásszal,akik még beis mennek az udvarunkra...
Az meg már megint más dolog,hogy nappal láncon van...
Mivel nappal jöttek át barátaim,mamám is...
Aki fél a kutyától...
Este nem volt láncon,mivel fényes nappal mikor otthon vagyunk biztos nem jön betörő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!