A kutyam megbolondul ha mutatok valamerre es azt mondom hogy AHA! Akkor elmegy tolem nez mindenfele es nyuszit is kozben. Nezi a haztetot utana megfordul meg minden de nemtudom miert csinalja. Ti tudjatok?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 14:49
1/8 anonim válasza:
Miért szívatod szerencsétlent, ha nincs semmi látnivaló? Persze hogy megy amerre mutatod és keresi az idegen dolgot/lényt... Nem a kutya hülye. ;)
2/8 anonim válasza:
Ne hülyítsd azt a kutyát! Akkor mutogass neki, ha pl macskát látsz és kergesse meg vagy akármi. Mi se mutogatunk a kutyának, csak, ha valami számára érdekes dologra szeretném felhívni a figyelmét.
3/8 anonim válasza:
Azt hiszi, hogy valamit el kell kapnia neked vagy ilyesmi :)
A mi kutyánk is ezt csinálta régebben, de ő a "Fogd meg!"-re :D Vicces volt.
4/8 anonim válasza:
nem a kutya bolondult meg, hanem te! :)
Nem hülyítsd szegény kutyát!
5/8 anonim válasza:
Azért mert ezzel szívatod, és berögzült nála ez a viselkedésforma.
Az én kutyám ugyanezt csinálja, ha azt mondom neki, hogy "nézd csak ki van ott". De annak legalább van értelme, és tényleg csak akkor mondom, ha látok egy ismerőst.
6/8 A kérdező kommentje:
de ezt csak ma kiprobaltam 1x-2x es tobbX nem csinltam..
2013. júl. 25. 15:38
7/8 anonim válasza:
De miért kell értelmetlen dolgokkal összezavarni?
8/8 A kérdező kommentje:
DE MONDOM HOGY EN NEM TUDTAM HOGY EZT FOGJA CSINALNI!!!!!!!!!!
2013. júl. 25. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!