Ha megharapná az unokatokat/gyereketek a kutya lenne második esély?
Ha a mamánál megharapná a gyereket a kutya (elég súlyosan) és a mama közölné, hogy kap meg 1 esélyt a kutya és ha mégegyszer ilyet csinál csak akkor kell mennie.
És még meg vannak sértődve, hogy nem viszem oda a gyerekeket.
Szerintetek ha fontosak nekik a gyerekek elviszik a kutyát?
Meddig várjak? Ők ritkán jönnek, nincs kocsijuk.
Nő vagyok, de sebaj. Neked nem kell válaszolni. :) menj nyugodtan másik kerdéshez :)
A stílus maga az ember, te már leszerepeltél.
Kedves kèrdező. Először is nyugodj meg. Elhiszem, hogy dühös vagy, hogy megsèrült a kicsikèd, de ha csak hergeled magadat, konstruktìv megoldàsra nem fogsz jutni. Ha van sajàt kutyàtok biztos szereted őket, meg kell èrtened, hogy a mama is szereti az övèt. Biztos nagyon sajnàlja ès bàntja a dolog. Azonban nem szèp dolog az unokàk làthatàsàval zsarolni. Le kell ülni ès közösen kitalàlni valami megoldàst. Pèldàul vlamilyen zàrt kennel felèpìtèsèt ès figyelni az udvaron jàtszò gyerekekre, èsznèl lenni, ùgy odamenni, hogy rà kell kèszülni, bizony figyelni kell. Tudod fèlted a gyereket, de sajnos tènyleg nem a kutya a hibàs. Bizonyos oldalròl nèzve a mama tök jòfej, hogy egy ilyen defektes kutyàt nem küld a halàlba. Ugyanis arròl illùziòid ne legyenek, ha egy ilyen kutya bekerül a telepre, altatàs vàr rà. Szòval, mikor azt mondod, hogy vigyèk el, akkor annyi erővel àt is mehetnèl ès lelőhetnèd. Lenne ehhez gyomrod?
Mikor kicsi voltam engem is tàmadott meg làncos kutya. Földre lökött,belèm kapott ès ràzott . Az eset utàn senkinek nem jutott eszèbe, hogy el kène altatni a kutyàt. Kerti kutya volt, hàzőrzèsre tartottàk, tette a dolgàt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!