Eltörött a kiskutyánk lába. Mennyi rá az esély hogy fel tud épülni?
Egy 3 hónapos kiskutya hogy került ki egyedül az utcára??
Nem hinném egyébként, hogy bárki meg tudná mondani az orvoson kívül, hogy fel fog-e épülni vagy sem.
Pfff a felelős kutyatartás..az én kutyáim jól idomoított, okos kutyik, de alap, hogy minimum megfogom őket ha kiállunk az autóval -.-
Amúgy az orvostól várj választ ne tőlünk..
Jajj, de könnyen ítélkeztek!!! Mintha a megtestesült tökéletességet olvasgatnám! Elég álszent dolog!
Biztos jön mad erre a válasz, hogy "felelős állattartás". Tök mindegy, hogy állatról vagy emberről beszélünk: egy szerencsétlen baleset bárkivel (mivel) előfordulhat.
A kérdésre igazából nem tudok válaszolni és szerintem más se nagyon. Az állatdokid látja, bízz benne!
Esetleg csak annyit tennék hozzá, hogy ha nem muszáj, akkor ne háborgasd a lábát.
Mivel ennyire fiatal kutyusról van szó, szerintem esélyes, hogy felépül. Ők nagyon könnyen regenerálódnak. Egy barátom kiskutyája is kb. ennyi idős volt, amikor az istállóban átment a lábán egy ló. Több helyen tört a lába, ráadásul csak egy falusi lódoktor látta el, aki csak valahogy visszarakta a csontokat, adott a kutyának valami fájdalomcsillapítót és a gazdinak azt a tanácsot adta, hogy próbálja pihentetni a kutyát. Persze a kutya nem pihent, egy darabig nem használta a beteg lábát, aztán ahogy erősödött, egyre jobban tudta terhelni. Eleinte bicegett egy picit, aztán maradéktalanul meggyógyult. Nem emlékszem, hogy mennyi időbe telt a felépülés, de soha többé nem látszott a lábán, hogy bármi baja lett volna. Vadásztak vele élete végéig.
Reméljük, hogy a te kiskutyád is meggyógyul.
Ha megteheted, esetleg kérhetnél másodvéleményt egy másik orvostól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!