Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tennél ha a párod választá...

Mit tennél ha a párod választás elé állítana?

Figyelt kérdés

Vagy ő és a gyerek vagy a kutyák?

Mióta terhes nem birja elviselni a házban a kutyákat, de mivel bentiek voltak nem alkalmas a szőrük, hogy kint legyenek az egyik vizsla, neki amúgy sem. Annyira nem imádta a kutyákat mint én, de szerette őket. De mióta jön a baba mániája a tisztaság. Folyton zavarja ki a kutyákat. Ma kijelntette ha a kutyák bent maradnak ő megy. 6 hónapos terhes, évekig vártunk a babára, nagyon szeretem a párom is és a babát is már most. De a kutyákat is.

Nem tudom it tegyek. Nem lehet vele beszélni, hajthatatlan.

2017. okt. 14. 15:55
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
58%

"Ha bejöhetnek a kutyák ő elmegy (be nem zárhatom, hogy ne menjen), ha kimennek a kutyák megfagynak, ha bent maradnak és a feleségrm megy el akkor látogatni járok majd a fiamhoz. Patthelyzet."

Hova megy el? A lakására? Hát istenem, majd hazamegy hozzád, ha megunta a színjátszó kört...

Senkinek nem lesz semmi baja a kutyáktól. A macskák miatt kell max vigyázni a toxoplazmózis, de ez is olyan, hogy kb még gyerekkorban túlesik rajta az ember, anélkül, hogy észrevenné. A kutyáktól semmi baja nem lesz. A túlzott "steril élet" viszont többet árthat a gyerekre nézve... nem is beszélve arról, hogy takarításkor a párod szívja magába a tisztítószereket (belélegezve is)...

Szóval én nem reagálnám ezt túl. Hagyd rá, tombolnak benne a hormonok, majd abba hagyja, ne vedd fel ha hisztizik. Nem fogja ő 6 hós terhesen játszani a szingli anyukát. Főleg nem a kutyák miatt, akikkel 7 évig egy rossz szó nélkül megvolt.

Te meg találd meg végre a tökeidet! Ha már most engedsz a zsarolásnak, állandóan ezzel fog jönni... most a kutyák, utána a barátaid, az anyád/apád, utána a szabadidőd, majd még azt is be akarja majd osztani, hogy mikor finghatod el magad!

Dehogy fog ő elhagyni! Ha meg elmegy, hát majd visszamegy. Max 2-3 nap. Legalább lesz addig ideje rájönni, hogy nem olyan egyszerű egyedül. Tudod, ha igazán szereted, engedd el, ha visszajön, a tiéd, ha nem, akkor sohasem volt az! ;)

2017. okt. 17. 21:16
 32/34 anonim ***** válasza:

Durva.

Ha a kutyákról vagy rólad csak úgy "lemond" ne csodálkozz, ha legközelebb kisebb ok miatt elhagy.

2017. nov. 7. 17:10
 33/34 anonim ***** válasza:
Azért a garázs nem olyan durva, ha jól le van szigetelve és van valami fűthető cuccuk, pl ilyen melegítő kutyafekhely akkor azért túl lehet élni.
2017. nov. 9. 19:03
 34/34 anonim ***** válasza:
Végül mi lett ebből a helyzetből?
2021. szept. 4. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!