Mit tennél ha a párod választás elé állítana?
Vagy ő és a gyerek vagy a kutyák?
Mióta terhes nem birja elviselni a házban a kutyákat, de mivel bentiek voltak nem alkalmas a szőrük, hogy kint legyenek az egyik vizsla, neki amúgy sem. Annyira nem imádta a kutyákat mint én, de szerette őket. De mióta jön a baba mániája a tisztaság. Folyton zavarja ki a kutyákat. Ma kijelntette ha a kutyák bent maradnak ő megy. 6 hónapos terhes, évekig vártunk a babára, nagyon szeretem a párom is és a babát is már most. De a kutyákat is.
Nem tudom it tegyek. Nem lehet vele beszélni, hajthatatlan.
Szeretni szerethetné, aztán ha a vizsla megbetegszik mert nem való a hidegbe majd ő hurcolja orvoshoz?
Eddig nem jutott ez eszébe?
Nem házisárkány, amúgy egy nagyon kedves, aranyos értelmes nő. Es mint írtam ő is akarta a kutyákat. Gondolom most a hormonok is tombolnak, plusz évekig próbálkoztunk a babával, nagyon félti is.
Azt semmiféleképpen nem szeretném, hogy elköltözzön
Ha hét éven keresztül négyesben éltetek a házban, akkor a nőd szerintem csak a hormonoktól buggyant meg ennyire.
Elmondod, hogy mennyire szereted őt és a babát blabla, ti így, a kutyákkal lesztek egy szupi nagy család. Szerintem többet érsz el, ha az érzelmeire próbálsz hatni, mintsem észérvekkel. Nyugodjon le, vegye már észre magát.
Kompromisszumot kell kötnötök, ne add fel semmiképp.
Szerintem az, hogy a hálóból és a babaszobából tiltva vannak, reális lenne.
17-es
Próbáltam már mindent, a lelkére is hatni. Ő azt hajtogatja jó lesz nekik a garázsban, ugyan úgy foglalkozunk majd velük stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!