Akinek kedvenc kutyája a németjuhász, vagy csak simán szereti, miért?
Figyelt kérdés
2017. okt. 8. 21:18
2/6 anonim válasza:
Nekem németjuhászom van. Én azért szeretem nagyon, mert teljesen univerzális. Lehet vele dolgozni, megcsinál mindent, ha kell tud agresszív lenni, és megvéd. Kiváló családi kutya, a gyerekekkel nagyon gyengéd, és elképesztően intelligens. Ameddig más kutyáim voltak, el sem tudtam képzelni, miért vannak oda ennyire a németjuhászokért, de amint hozzámkerült, máris megértettem.
3/6 anonim válasza:
Kb. amit az első ír. Plusz amelyekkel én találkoztam, azok roppant barátságosak is voltak. Amennyire tudom, teljesen jó személyiségük van, gyerek mellé is jók, szépek, rendes kutyák, alakra és méretre is.
Én nem akarok kutyát tartani, de attól még kedvelem őket.
4/6 anonim válasza:
Amit a második ír, az teljesen igaz. Eszméletlenül stabil idegrendszerűek, nyugodtak, de közben van bennük rengeteg munkaszeretet és drive. Intelligensek, de úgy, hogy ezzel nem kijátszani akarják az embert, hanem szolgálni.
5/6 anonim válasza:
Én az efféle kérdésekre sosem tudtam könnyen válaszolni. Egyszerűen imádom őket, van bennük valami, a megjelenésükben, a viselkedésükben, valami egészen különleges, magával ragadó.
Bár nekem még sosem volt német juhászom, de minden vágyam egy!
6/6 anonim válasza:
Mert nagyon szépek, okosak, taníthatóak, és területvédelemre is kiválóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!