Nektek melyik a kedvenc kutyafajtátok amit imádtok?
Figyelt kérdés
Nekem a Német juhászkutya, és a mopsz.
Német juhász: Gyönyörű, és nagyon okos állat.
Mopsz: Egyszerűen behalok tőlük annyira édesek. Meg rövidszőrű
2017. júl. 9. 23:04
2/12 anonim válasza:
Kuvasz, ázsia
Kuvasz mert magyar
Ázsia mert a kutyák kutyája az én szememben, a nyers erő és dominancia szimbóluma, és emellett 60 kiló szín tiszta izom (már ha munkamérető és nem 80-90 kilós kanapémackónak van tartva....)
4/12 A kérdező kommentje:
És mi ak kutyátok neve. Nekem, ha lesz egy mopszom, Diogee lesz a neve.
2017. júl. 9. 23:51
5/12 anonim válasza:
Agár, belőlük mindegyik fajta nagyon tetszik, de a legjobban a perzsa agár, avagy saluki.
6/12 anonim válasza:
Saluki nekem is, jövőre talán már veszek is egy kislányt.
7/12 anonim válasza:
Közép-ázsiai Juhászom van ,2éves , Zeusz a neve'(arra is halgat ,hogy kisfiam 😂) Meg van egy Palotapincsim ,10éves ,Conor a neve.
Szüleimnek két Jugoszlávja van.
Szeretem még az Oriás Snautzer ,Argentín Dogot.
8/12 anonim válasza:
Beauceron. Eletem elso kutyaja, igazi kihivas volt, de 2 ev osszeszokas utan tokeletes lett :)kiegyensulyozott, nagyon okos, ertelmes, es engedelmes. Napi 3 ora foglalkozast kivant. Most nemet juhaszom van menhelyrol, ot is imadom, de a sgivem a boszihoz huz :)
9/12 anonim válasza:
Hogy lehet egy melyik a kedvenc kutyafajtátok választ lepontozni, hogy nem hasznos... Emberek ésszel már... Ide szubjektív véleményeket írunk, azért mert másnak más kutyája van mint nektek azért nem kéne mást lepontozni... én se pontozok le mást hogy nem hasznos mert neki nem olyan kutyája van mint nekem... tolerancia hölgyek, urak....
10/12 anonim válasza:
Shiba inu nagyon szép es okos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!